2777
2789
عنوان

سفر تو این فصل با نوزاد ده ماهه با ماشین میشه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 53 پست
یکم سخته ولی شدنیه اگر بتونی خودت آب و پیکنیک و یه قوری کوچیک ببری خیلی بهتره چون به اب جوش بیرون اط ...

اره من خودمم تو خونه اب تصفیه جوش میدم 

گفتم از خونه یه بطری آب تصفیه ببرم که بجوشونم 

یبار خودم بین راه اب جوش گرفتم خوردم نمیدونم چرا دل درد گرفتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر برای خودت واجب نیست نروسرماخوردگی با درگیری ریه و تب بالا الان رو بورسه برای بچه هاارزش ندارهدقی ...

منم بچم الان مریضه 

برای مراسم سالگرد فوت درجه یک باید برم مراسم قبلیا نبودم 

میترسم ویروس جدید بگیره دوباره 

من برای مراسم سالگرد فوت درجه یک میرم در غیر این صورت نمیرفتم چون مراسم قبلیا نبودم خودمم وسواسیم نگ ...

بستگی ب خودت داره، نمیدونم چطوری رفت هنوز‌متعجبم حداقل صبر میکرد عید میرفت. ولی خب میگید ک ی روز بیشتر تو راه نیستید بچه‌تونم سنش بیشتره شاید خیلی اذیت نشید. من بچه نداشتم ولی بچه‌های اطرافم رو میبینم مریض میشن میمیونم تو کارشون چطوری میتونن با بچه کوچک مسافرت طولانی برن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
لباس گرم و پتو بردار بچه رو میتونی تو واشین با دستمال مرطوب پاک کنی اسباب بازی هم بردار پیک نیک و کت ...

مرسی عزیزم خیلی کامل بود خودمم همین نظرو داشتم که آب با خودم ببرم چون منم آب به اب میشم دل درد میگیرم 

من رفتم اول که یه فلاکس اب جوش سرد شده و یه فلاکس اب جوش بردارشیشه و پستونک ‌پوشک و دستمال کاغذی و ز ...

مرسی عزیزم باید یادداشت کنم یادم نره موقع رفتن 

از گرم به سرد متاسفانه 🤧 

الان هم دوره سرما خوردگیش داره میگذرونه میترسم دوباره مریض شه نمیشه کنسل کرد بچمم بدون من پیش مامانم ...

مسیرتون کجاست و ماشینتون چیه

اگه ماشینتون خوبه

داخلشو شبیه اتاق کن

پتو و تشک کوچیک بنداز و همه ی وسایلم با خودت ببر

گرچه میگم من خودمم بچه کوچیک دارم مهرماه رفتیم شمال اذیت شدیم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
من تجربه اش رو داشتم اوایل خرداد نترس دستمال مرطوب ببر با فلاکس البته من ۴ تا بچه دارم دیگه نباید سخ ...

عزیزممم 

اخه من تجربه ندارم بچه اولمه خیلی هم نق نق میکنه و زود کلافه میشه 

منم بچم الان مریضه برای مراسم سالگرد فوت درجه یک باید برم مراسم قبلیا نبودم میترسم ویروس جدید بگیره ...

کسی از شما توقع نداره الان با یه بچه ی کوچیک

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
اره برای اب جوش میخوام از خونمون هم اب تصفیه ببرم یه بطری بزرگ ولی چطوری بین راه بشورمش وسواسی هم هس ...

بین راه نشوریش بچه یخ میزنه بیچاره 

شستن فقط هتل 

توالت بین راهیم نه هاااا هم سرده هم الوده س

عزیزم من از تهران رفتم اراک با نوزاد چهل روزه بین راه مجتمع مهر و ماه وایسادیم اتاق تعویض نوزاد داشت ...

چه عالی کاش همه مجتمع های بین راه کامل باشه 

اسمش حتما یادم باشه 

ولی من از جنوب میخوام حرکت کنم از گرم به سرد 

سفره یه بار مصرف دستمال کاغذی دستمال مرطوب فراوون ببر تو ماشین پاکش کن یه آفتابه کوچولو هم ببر آب. ...

اره اینارو یادداشت کنم دم رفتن بردارم یادم نره افتابه هم تو فکرم بود ببرم 

اگه بچم میموند پیش مامانم اصلا نمیبردمش ولی همش بهونه منو داره