2777
2789
عنوان

سفر تو این فصل با نوزاد ده ماهه با ماشین میشه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 54 پست

اگر برای خودت واجب نیست نرو

سرماخوردگی با درگیری ریه و تب بالا الان رو بورسه برای بچه ها

ارزش نداره

دقیقا۱۶روزه درگیر بچه هامم و امشب ۳ساعت نخوابیدم

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

لباس گرم و پتو بردار بچه رو میتونی تو واشین با دستمال مرطوب پاک کنی اسباب بازی هم بردار پیک نیک و کتری کوچیک هم بردار خواستی محض احتیاط دوتا فلاکس بردار یا یه فلاکس اب جوش بعد یه بطری هم ابجوشیده شده بردار قاتی هم کنی اب هم برداز میخوای برای بچت ابجوش درست کنی با اب شهرتون یا اب معدنی باشه بچه اب ب اب نشه  غذا هم تو مسافرت بچه زیاد نمیخوره نخورد هم نگزان نباش همون شیر بده

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

من رفتم 

اول که یه فلاکس اب جوش سرد شده و یه فلاکس اب جوش بردار

شیشه و پستونک ‌پوشک و دستمال کاغذی و زیر انداز و دستمال مرطوب با یه دست لباس و یه پنو‌دور پیچ نازک اینا رو بزار تو یه ساک دم دستت

یه چمدان هم بردار بقیه وسایلش رو ببر لباس راحتی زیاد بردار 

تو ماشین در حال حرکت شیر نده میاره بالا توقف کنید 

میری سمت گرمسیری یا سرد سیر؟

بخاری ماشین رو حتما روشن کن و فلاسک آب جوش ببر.

پبکنیک و چند تا پتو.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

اره برای اب جوش میخوام از خونمون هم اب تصفیه ببرم یه بطری بزرگ ولی چطوری بین راه بشورمش وسواسی هم هس ...

عزیزم من از تهران رفتم اراک با نوزاد چهل روزه 

بین راه مجتمع مهر و ماه وایسادیم اتاق تعویض نوزاد داشت با همه امکانات شلنگ و روشویی مخصوص شستن نوزاد 

فلاکس خوب بخر آب رو ۱۸ ساعت جوش نگه میداره من خریدم 

اره برای اب جوش میخوام از خونمون هم اب تصفیه ببرم یه بطری بزرگ ولی چطوری بین راه بشورمش وسواسی هم هس ...

سفره یه بار مصرف دستمال کاغذی دستمال مرطوب فراوون ببر  تو ماشین پاکش کن یه آفتابه کوچولو هم ببر آب. گرم کن بعد اینکه تمیزش کردی یه آب بزن بهش سریع ببرش توو ماشین 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سال قبل همین موقع اشنای ما بجه دوماهشه برداشت برد مسافرت، فقط نمیدونم چطوری ولی میدونم خیلی سخته. بچ ...

من برای مراسم سالگرد فوت درجه یک میرم در غیر این صورت نمیرفتم چون مراسم قبلیا نبودم 

خودمم وسواسیم نگران شستنش و غذا و ... هستم