2777
2789
عنوان

زن پسرخالم به همسرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4673 بازدید | 190 پست
عزیزم تاپیکو قفل کنی بهتره به نظرمهشتاد درصد اینایی که دارن نظر میدن وایییی چرا اینکارو کردی و تفاوت ...

نه چرا قفل عزیزم

نظرات مثب و منفی تاثیری تو زندگی من ندارند من انتخابم این بود از انتخابمم راضیم و معتقدم یه نظر هرکس فقط میتونه برای زندگی شخصی خودش کاربردی باشه

کسایی که نظرات منفی ارسال میکنن که حالشون مشخصه

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

اینجا همین جوریه کلا عقده بازی حال آدمو بهم میزنهیه چیزی میگی تا بهت ثابت نکن بد بخت ترینی آروم نمیگ ...

جدا😂موافقم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی اومدی تاپیک زدی و سنتی گفتی یعنی اجازه اطهار نطر دادی دختر جانمن خودم دختر دارم برات آرزوی خوشب ...

ممنون بابت ارزوی قشنگتون

درسته اما نظرات دیگران جایگاهی تو زندگی من نداره و اشخاصی که فکر میکنن با نظرات منفی که فقد برای هر شخص تو زندگی خودش کاربرد داره موجب میشه من تحت تاثیر قرار بگیرم کاملا اشتباه فکر میکنن

این حرفا قشنگه ولی زندگی اونجوری که تومیگی نمیچرخه واین کارماوخداست که همه چیو کنارهم میزاره الان حس ...

من دوست پسرت نیستم ته حرفات بجای شب بخیر روز خوش بگی بری😂

توام یادبگیر نظرات شخیصتو و تجربه هاتو رای زندگی خودت نگه داری

این حرفا قشنگه ولی زندگی اونجوری که تومیگی نمیچرخه واین کارماوخداست که همه چیو کنارهم میزاره الان حس ...

بعصی پدرومادر شاید برا پول قبول کنن یا خب دختر خودش بخاطر برآورده شدن نیازش قبول کنه

میبینی ک خیلی راحت میگه اگه حالم بد شه میام بیرون

یعنی پایه ارکان یک زندگی بر اثاث موقعیت فعلی چیده میشه

و هرچ پیش آید خوش آید

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

ببین عزیزم اگه میخوای تفکرمو تو مغزت فرو نکنمنباید تاپیک بزنیتاپیک زدن تو سایت عمومی یعنی نظرخواهی ک ...

صحیح اما نظرات جایگاه و تاثیری تو زندگی من ندارن

اما تنها کاری که میتونم بکنم اینه که یه درسی بهتون بدم اونم اینکه نظرات زندگی شخصی خودتونو برای دیگران شخصی سازی نکنین

ممنون بابت ارزوی قشنگتوندرسته اما نظرات دیگران جایگاهی تو زندگی من نداره و اشخاصی که فکر میکنن با نظ ...

مشخصه چون شما اگر نطر برات مهم بود از مشاور کمک میگرفتی

و خب الانم خیلی راحت میگی بد شد میام بیرون

نطرات مخالفینت بخاطر اینه که میگن برا خودت ارزش قائل شو جانم

و شما دقیقا برای خوندن نطرات تاپیک زدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینجاست که میگن خوبی از حد بگذرد نادان خیال بد کند. چقدر پررو و وقیح تشریف داره، بجای تشکر دو قورتون ...

ممنونم بابت دعای قشنگت عزیزم❤️اما راستش برای من کارای زن پسرخالم و پروییش مهم نبوده

من جدیدا زیاد رو نامزدم حساس شدم و تفکرم این بود دلیلی نداشت خودش به نامزدم میام بده میتونست پسرخدلم اینارو به نامزدم بگه

الان تاپیکای اسی رو خوندم بله حق با ماستتاپیکاش فیکهبازم گول خوردیمکاش نی نی سایت دروغ سنج داشت😂

خخخ

تراوشات یک ذهن متوهم🤣

خدایا خودت این بچه هارو به راه راست هدایت کن 

خدایا خودت بفرما🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40