2777
2789
همه چیجاریم و زنداداشم دهه هشتاد هستنصدتای منو خواهر و مادرمو تشنه میبرن گشنه برمیگردونن

😁ای وای

شرایط زندگی سخت شده نتونی خودتا باهاش وفق بدی باختی

❌درخواست دوستی نمی‌پذیریم ❌🙃
تا برداشت چی باشه !؟ هم میشه گفت یک عده شورش رو دراوردن هم میشه گفت از آزادی استفاده کردناین بد و خو ...

من اکثرا میشنیدم پشت حرفشون میگفتن

( زمان ما این چیزا نبود )

خب ما چیکار کنیم که زمان شما فلان چیز نبود

یا بعضی چیزا عادی سازی نشده بود😕😂

از اونجایی که دهه هشتادیا زیاد سکوت کردن بلد نیستن

حرفشونو میزنن و کم رو نیستن و حقشونو میگیرن

از نگاه خیلیا نشونه پررو بودن و این چیزاست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو زندگی مشترکم همینا؟

تو زندگی مشترک باید اندازه ظرفیت ادما رفتار کرد من شخصیتم اینه اگه بهم ارزش بدن جون میدم ولی اگه ازار ببینم بر خلاف ایتا رفتار میکنم حالا نه بچه ها یا ادمایی تو زندگیم نقش چندان زیادی ندارن باید مرزها رعایت بشه به نظرم تا ارانش برقرار باشه من زیادی ساده ام

من اکثرا میشنیدم پشت حرفشون میگفتن( زمان ما این چیزا نبود )خب ما چیکار کنیم که زمان شما فلان چیز نبو ...

من ۷۸ ام ینی یجورایی دهه هشتاد محسوب میشم و دقیقا حرفمو میزنم ولی خب یه زمانی جوگیر بودیم میگفتیم ما هفتادیم اینا هشتادن یا حالا هر قضاوتی !!!

تو همه دهه ها همین بوده دهه قبلی یکم پشماش ریخته😂😂😂

من ۷۸ ام ینی یجورایی دهه هشتاد محسوب میشم و دقیقا حرفمو میزنم ولی خب یه زمانی جوگیر بودیم میگفتیم ما ...

منم ۸۶ هستم بگم نودم😂

معلممون یه روز نفهمید گفت۸۵ خوبه بعد اون میره تو دهه نود فکر میکرد کلاس ما۸۵ هست تا این که یه ملت گفتن ما۸۵هستیم 

نمیدونستم اینو ولی الان دیگه دهه نودی شده فحش یه جورایی اونا از نسل ما هم عجیب ترن

نه اوناهم ادمن من به اونا هم نزدیکم میگم چندان هم غیر عادی نیستن ولی باید درکشون کنی

تو زندگی مشترک باید اندازه ظرفیت ادما رفتار کرد من شخصیتم اینه اگه بهم ارزش بدن جون میدم ولی اگه ازا ...

افرین مرز داشتن ینی ادما در برخورد با من حد خودشونو بدونن

مادر شوهر

ب خودش اجازه هر رفتاری هر حرکتی نده

خیلی صمیمی نشدن با ادما

کلا دور باشی دگ

عقیده من اینه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نه اوناهم ادمن من به اونا هم نزدیکم میگم چندان هم غیر عادی نیستن ولی باید درکشون کنی

من نگفتم ادم نیستن گفتم عجیبن و خیلی از خط قرمزارو دارن رد میکنن البته بعضی هاشون 

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦

من نگفتم ادم نیستن گفتم عجیبن و خیلی از خط قرمزارو دارن رد میکنن البته بعضی هاشون

منظور من هم همین بود تفاوت نسل ها و دهه ها گاهی قرن هاست تا درک نکنی درک نمیشی

منظور من هم همین بود تفاوت نسل ها و دهه ها گاهی قرن هاست تا درک نکنی درک نمیشی

درک کردن بحثش جداست گلم اون که اره مثلا خیلی وقتا مامانم تو یسری مسائل نمیتونه درکم کنه چون نسلش با من متفاوته

من تمام منظورم به این بود که جامعه و فرهنگ به سمتی داره میره که بچه های این سنی تو دهه نود چیزای غیر عادی رو تجربه یا انجام میدن البته خودمونم همین طوری بودیم 

کلا با اومدن مجازی همه چی داره میره به سمت یه راه جدید و کمی غیر عادی

مجتبی قطعش کن🧑‍🦽🤸‍♂️🔦