2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به خدا منم دهه هشتادی ام ولی سیاستی ان چنانی ندارم

منم خب🫱🏻‍🫲🏾

خاستم بدونم چیا از نظرشون ینی سیاست

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
شاید بیشتر از اونی که به نظر میاد زجر کشیدیم همه چی رفاه نبوده

ن والا اونی ک من منظورمه اینا نیس🤣

مثلا طرف میره موهاشو بلوند میکنه انگار یه خانم ۳۰ ساله اس 

یا از نظر جثه خیییلی پر‌هستن.‌

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
اینهمه سیاست رو از کجا یاد گرفتید🤕

ما سیاست نداریممم🤡🤡🤡یعنی چی سیاست دارین

ما؟ 🗿🗿

ما ساده نباشیم بسمونه

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
چ حسی داری که دهه هشتادی یه مدت مث یک فحش یا کلمه مسخره بود؟

نشونه فشاری شدن و حسادت بعضیا بود

که شرایط و آزادی دهه هشتادیارو نداشتن😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

همه چیجاریم و زنداداشم دهه هشتاد هستنصدتای منو خواهر و مادرمو تشنه میبرن گشنه برمیگردونن

کاش بیان نی نی سایت بمون یاد بدن

شاید واس خاطر اینه ک شوهر تو تیم خودشونه ی جورایی بلدن و پشتشون ب یکی گرمه

این شکلی نیس؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○