اخرش چی؟؟ قراره بعد از این همه مدت که برای هم وقت و زمان گذاشتید بگید خداحافظ بعد راهتونو جدا کنید؟؟
تو کت من نمیره این مدل جدید راستش😂
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من از این زاویه نگاه می کنم که رابطه های به درد نخور به ازدواج که ختم میشن بعد یا اقا طلاق نمیده خان ...
عزیزم منم هر رابطه ای منظورم نبود اخه..
رابطه هایی که دو طرف عاقل و بالغ و عاشق تشکیلش بدن...
به نظرم اگه منجر به ازدواج نشه ناراحت کنندهس..
به خصوص برای طرفی زود وابسته میشه
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
وقتی ایینه ما شده غرب به جاهای بدتر هم کشیده میشیمخواهشا منو نخورین فقط ی نظر بود😂
منم نخورید ولی با نظر ایشون موفقم😂😂😂
عجیب تر اینه که یه عده تا فارغ میشن بلافاصله عاشق یکی دیگه میشن 😂
دقیقاااا
بعد اخه حرصم می گیره که هر سری هم معتقدن این بار واقعی عاشق شدن..😂😂😂
سینه سپر می کنن یه جور ادعای عشق می کنن که بیا و ببین😂😂😂
من آرزوم اینه با عشقم ازدواج کنم و تا آخرین لحظه عمرم کنارش نفس بکشم🥲برام دعا کنین
انشالله عزیزم