اخرش چی؟؟ قراره بعد از این همه مدت که برای هم وقت و زمان گذاشتید بگید خداحافظ بعد راهتونو جدا کنید؟؟
تو کت من نمیره این مدل جدید راستش😂
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
به نظر من که عجیب نیستتازه من خودم قدیمی ام نه از این جدیدا
اخه ادم اصلا ارامش روانی نداره تو این رابطه..
به خصوص اگ مثل من ادمی باشه که زود وابسته بشه
خدایا... یعنی میشه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بیدلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...
چون عشق صرفا برای ازدواج کافی نیست . خودم عاشق بودم اما ازدواج نکردن.
بعد خیلی راحت از هم جدا شدید؟؟؟
من خودم دوست داشتم با همسرم دوست بمونیم چون ازدواج و چالش هاش رو دوست نداشتم. ولی ایشون مثل شما ترس از دست دادن داشت و اصرار که ازدواج کنیم. از نظر شخصیتی مورد تاییدم بود و ازدواج کردیم الان .
نمیدونم چقد عجیبنمن از الان گریه میکنم اگه نامزدم زودتر من بمیره چیاگه من زودتر بمیرم و اون ی زنه دی ...
دقیقا منم اینطوریم..
ادم عاشق مریض میشه به دوری فکر می کنه اصلا
آخه ازدواج هم تضمینی نمیده به جدا نشدن. من خودم دوست داشتم با همسرم دوست بمونیم چون ازدواج و چالش ها ...
خب خداروشکر که به هم رسیدید😍