2777
2789

عجیب نیست واقعا؟؟؟؟

وقتی به تهش فکر می کنید غصه‌تون نمی گیره؟؟؟

اخرش چی؟؟ قراره بعد از این همه مدت که برای هم وقت و زمان گذاشتید بگید خداحافظ بعد راهتونو جدا کنید؟؟

تو کت من نمیره این مدل جدید راستش😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چقد عجیبن

من از الان گریه میکنم اگه نامزدم زودتر من بمیره چی

اگه من زودتر بمیرم و اون ی زنه دیگه بگیره چی؟

همینجوری با خودم درگیرم مث دیوونه ها😭🤣

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

به نظر من که عجیب نیستتازه من خودم قدیمی ام نه از این جدیدا

اخه ادم اصلا ارامش روانی نداره تو این رابطه..

به خصوص اگ مثل من ادمی باشه که زود وابسته بشه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

چون عشق صرفا برای ازدواج کافی نیست . خودم عاشق بودم اما ازدواج نکردن.

بعد خیلی راحت از هم جدا شدید؟؟؟

آخه ازدواج هم تضمینی نمیده به جدا نشدن. 

من خودم دوست داشتم با همسرم دوست بمونیم چون ازدواج و چالش هاش رو دوست نداشتم. ولی ایشون مثل شما ترس از دست دادن داشت و اصرار که ازدواج کنیم. از نظر شخصیتی مورد تاییدم بود و ازدواج کردیم الان .

نمیدونم چقد عجیبنمن از الان گریه میکنم اگه نامزدم زودتر من بمیره چیاگه من زودتر بمیرم و اون ی زنه دی ...

دقیقا منم اینطوریم..

ادم عاشق مریض میشه به دوری فکر می کنه اصلا

آخه ازدواج هم تضمینی نمیده به جدا نشدن. من خودم دوست داشتم با همسرم دوست بمونیم چون ازدواج و چالش ها ...

خب خداروشکر که به هم رسیدید😍

دقیقا منم اینطوریم..ادم عاشق مریض میشه به دوری فکر می کنه اصلا

دقیقا من گاهی وقتا اینقدر گریه میکنم

ک اگه نامزدم نباشه من چیکار کنم😐

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

اخه ادم اصلا ارامش روانی نداره تو این رابطه..به خصوص اگ مثل من ادمی باشه که زود وابسته بشه

من از این زاویه نگاه می کنم که رابطه های به درد نخور به ازدواج که ختم میشن بعد یا اقا طلاق نمیده خانم زجر می کشه یا خانم جدا میشه بچه آواره میشه

در کل ازدواج پروسه پردردسری که اشتباهاتش یه عمری گریبان گیر آدم میشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم