2777
2789
عنوان

مراحل سیکل ivf می‌خوام ivf کنم

69 بازدید | 16 پست

دو ماه پیش iui کردم منفی شد دکتر یکماه استراحت داد 

این ماه هم قرار بود باز iui کنم که خود دکتر گفت ivf کنیم وقت و هدر ندهیم 

می‌خوام اینجا از مراحل و تجربیاتم بذارم برای کسایی که مثل من اند یا میخوان باردار بشن 

خدایا شکرت ♥️ می‌دونم که این ماه بلاخره میشه ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روز سوم پریودم رفتم دکتر سونو واژینال کرد و سیکل ivf و شروع کردیم با آمپول سینال اف شروع کردم از شنبه تا سه شنبه هرشب دور ناف تزریق کردم 

چهار شنبه که میشه دیروز باز دکتر سونو کرد تخمدان سمت راست ۴,۵ تا فولیکول با سایز های حدود ۱۸ و ۱۷ دید و چندتا زیر ده تخمدان سمت چپ فقط یک فولیکول سایز ۱۹ بود بقیه زیر ده 

مشکل حاد و اصلیتون چیه؟

من طبق نظر دکتر های که قبلاً رفته بودم فکر میکردم تنبلی تخمدان خفیف دارم اما دیروز دکتر تو سونو گفت نه مشکلی نیست ، 

فقط همسرم یکم تحرک اسپرمش کمه و یکم مشکل شکل داره که دکتر گفت iui دیگه جواب نمیده 

الان همسرم هم داره دارو تقویت اسپرم برای حرکت و شکل اسپرم میخوره همزمان با من 

روز سوم پریودم رفتم دکتر سونو واژینال کرد و سیکل ivf و شروع کردیم با آمپول سینال اف شروع کردم از شنب ...

منم میرم کاش قبلش شروع میکردی اوابوست میخوردی تا ۴ تا روزی مجازی عالیه برای رشد تخمک

من طبق نظر دکتر های که قبلاً رفته بودم فکر میکردم تنبلی تخمدان خفیف دارم اما دیروز دکتر تو سونو گفت ...

خب پس شماهم از الان اصلاح سبک کن،شیرینیجات ،فست فود،تفقلات رو کامل حذف کن،پیاده روی ،ورش ،کم کردن وزن حتی دو کیلو رو انجام بده.مطمئن باش خیلی بهتر نتیجه میگیری

درد داره؟؟ باید یکی پیشمون باشه مادر یا خواهری؟چون من کسی نزدیکم نیست

من تجربه ivf و ندارم ولی برای iui که رفتم بیمارستان هیچ مشکلی نداشتم خدارشکر ،

خانم های هم که برای عمل پانکچر یا همون تخم‌کشی اومدن بودن با بیهوشی انجام شد براشون و بعدش هیچ درد و ناراحتی نداشتن فقط میگفتن یکم تخمدان ها درد می‌کنه مثل درد پریود ،

نگران نباش لازم نیست همراه داشته باشید 

روز سوم پریودم رفتم دکتر سونو واژینال کرد و سیکل ivf و شروع کردیم با آمپول سینال اف شروع کردم از شنب ...

از دیشب آمپول لیگزافرت که باید به بازو تزریق میشد و

آمپول پی دی هوموگ که عضلانی بود و شروع کردم تا جمعه شب باید تزریق بشه ، سینال اف هم همچنان باید زده بشه 

آمپول لیگزافرت یکم درد داشت من دستم درد گرفت 

من کلا فوبیا آمپول داشتم از بچگی و این پروسه آمپول ها یکم اذیتم می‌کنه 

من دوبارiuiکردم تو رویان

منم قرار بود سه بار اول iui کنم اما دکتر بعد دیدن آزمایش همسرم گفت وقت و پول تو هدر نده دیگه iuiجواب نمی‌ده 

منم میرم کاش قبلش شروع میکردی اوابوست میخوردی تا ۴ تا روزی مجازی عالیه برای رشد تخمک

اوابوست و خوردم عزیزم جواب نداد، کلومیفن هم خوردم ،من دارو درمانی ها رو انجام دادم الان دو سال اقدامم 

همون اول ک رفتم پیش دکتر آزمایش ها رو ک دید گفت ناباروری بی علت بیشتر برای شما چون هیچ مشکل حادی وجود ندارد ، این موارد با دارو حل میشن معمولاً ، 

اما خب به قول دکتر ناباروری بی علت داریم و علتش و فقط خدا میدونه 

خب پس شماهم از الان اصلاح سبک کن،شیرینیجات ،فست فود،تفقلات رو کامل حذف کن،پیاده روی ،ورش ،کم کردن وز ...

من چند ساله قند و شکر اصلا نمیخورم ، شیرینی خیلی کم یه وقت هوایی میخورم ، خیلی حواسم به وزنم هست که بالا نره ، 

پیاده روی هم زیادم میکنم خیلی وقت ها پیاده میرم میام 

که فکر میکنم همین هم باعث شد اون تنبلی تخمدان خفیف ک داشتم از قبل الان دیگه نباشه