2777
2789
جلب توجه واسه کی؟مثلا تو کلیسا و چمیدونم جاهای دیگه هم بدیم به بی خانمان ها؟ فقط مسجد اینجا مشکله؟او ...

نمیگم بدیم به بی خانمان ولی بنظرت درسته در مسجد در خونه خدا روی عابد باز باشه روی فقیر نه ؟ اگه واقعا مومنین چهار صفحه از نهج‌البلاغه بخونید ببیند حضرت علی اصن چی گفته بعد تهاجمی رفتار کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیگم بدیم به بی خانمان ولی بنظرت درسته در مسجد در خونه خدا روی عابد باز باشه روی فقیر نه ؟ اگه واقع ...

عزیزم در مسجد به روی همه بازه چه فقیر چه ثروتمند ، و قرار نیست کاری کنن حتی در دوران اعتکاف 

اعتکاف هم برای میلاد حضرت علی ع هست پس..🤝

خدایا کمک :)
در کمال احترام به دوستای معتقد بدون هیچگونه قصدی ولی اشتباهه دعا و نماز و نیت شما اگر واقعی باشه لزو ...

برو بابا چطور وقتی میری بیرون پول میدی کباب میخوری به فکر فقرا نیستی همین پول غذا برای اعتکاف چشتو گرفته؟ بس کن

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•

نمیگم بدیم به بی خانمان ولی بنظرت درسته در مسجد در خونه خدا روی عابد باز باشه روی فقیر نه ؟ اگه واقع ...

کی گفته در مسجد روی فقیر باز نیست؟

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•