2777
2789
عنوان

فهمیدم پشت سرم حرف زده

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 23 پست
این معرفت نیستبهتره جای حرف زدن از اینکه چی بوده و چی شده رو خودتون کار کنین هرچیزی چهارچوبی داره اف ...

میخوام کلا رابطم‌رو یاهاش قطع کنم جون خیلی بهم‌برخورده ک پشت سرم صحبت کرده

من با تمام بحث هایی ک داشتیم تو این چندسال

ولی هیچ حرفی دربارش ب هیشکی نگفتم

اما‌ اون ب خودش اجازه داده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب الان واکنشم باید چی باشه ک حرص دلم بخوابه🥲

هیچی سکوت بهترین جوابه اگرم کسی گفت فلانی این حرف زد بگو درست گفته

تمرکزت رو زندگیه خودت باشه اگر اومد زنگ زد پیام داد اصلا به روش نیار خیلی عادی باهاش صحبت کن اما خواست درد و دل کنه اجازه نده و بگو که کارهای مهمترین داری

خیلیامون ممکنه همچین دوستی رو تجربه کرده باشیم پس اعتماد کن 

یعنی به روش نیارم ک فهمیدم پشت سرم صحبت کرده؟

اصلا

اینکه اون بدونه مهم نیست

مهمه اینکه تو متوجه شدی که این آدم هرجا که علیرغم میلش عمل کنی ممکنه تغییر شکل بده و آسیب زننده باشه

الان آگاهانه باهاش دوستی کن

هرچند خودش به مرور ببینه مثله گذشته نیستی کمرنگ و بعد محو میشه

یعنی به روش نیارم ک فهمیدم پشت سرم صحبت کرده؟

اما اگر اومد و ازت علت رفتارتو پرسید و پیگیر شد بهش بگو جزییات لازم نیست فلانی اومد گفت تو نشستی فلان گفتی مراقب بالا سرم بودو... بگو رفتاری ازت دیدم که نه شایسته من بود نه تو بهتر بود اگر مشکلی داری یا حرفی با خودم بزنی قطعا می‌تونستیم دربارش صحبت کنیم و حل کنیم و بهش بگو هر رابطه ای اعم از دوستی باید دو طرفه باشه یک طرفه میشه سوءاستفاده و من همچین اجازه ای به کسی نمیدم