2777
2789
عنوان

بدی های فرهنگیان چیع بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 45 پست
تایمش کمه میشه یه شغل دیگه برداشت اصنبرای مرد بنظرم بده حقوقش ولی برای منی که کلا روحیه ظریفی دارم ا ...

چرا این جوری. چی بهشون میره اخه 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.
دوران دانشجویی؟ اره ۲ بار😂😂حکم‌۱۰ تومنه ولی اگ خوابگاهی باشی نهایتا ۴۵۰۰ بهت میدن

همون ده تومن برای کسی با شرایط من خیلی خوبه 

فک کن بابام دوتومن میده ماهی

با کلی منت

اونم با خرجای دانشگاه و خوابگاه

فک کن فقط واسه سلف هرهفته باید ۱۵۰تومن بدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا فکر نکن راحته اگه معلم نیستین عزیزم.

خب میگن سروکله زدن با بچه ها سخته

اره سخته 

ولی سخت‌تر از سروکله زدن با آدمای هفت خط جامعه هزاریک دوز و کلک دارن؟

دیگه بستگی به روحیه و افکار خودت دارهمن تو سالن زیبایی کار میکنم راضیمچون محیطش زنونس و تایم کاری دس ...

ببین ارایشگاه حقوقش خوبه 

ولی من اصن توش هنری ندارم هیچ علاقه ای هم ندارم راستش

دیگه بستگی به روحیه و افکار خودت دارهمن تو سالن زیبایی کار میکنم راضیمچون محیطش زنونس و تایم کاری دس ...

من معیارم فعلا پوله

هیچ رشته ای مث فرهنگیان نیس همون اول دانشجویی بهت پول بدن

همینکه جمع میشن تو دفتر به اسم همکار ، فقط غیبت میکنن و اصلا به نظر من پریستژ ندارهالان برات مهم نیس ...

اشکال نداره ایرپاد میزنم فقط تایید میکنم😂

من میخوام فرهنگیان زبان بخونم شنیدم ظرفیتش کمه بنظرت امکانش هست قبول شم؟

اشکال نداره ایرپاد میزنم فقط تایید میکنم😂من میخوام فرهنگیان زبان بخونم شنیدم ظرفیتش کمه بنظرت امکان ...

فشرده بخون پس ، زندایی من سه تا خواهرن سه تاشونم زبان خوندن ، خوبیش اینه به جز مدرسه میتونی کلاس بزاری که درآمدش خوبه

نکات مثبتشو گفتم دیگهمیخوام وجه منفیشم بدونم همه جوانبو باهم بسنجم

حقوقش کمه 

با بچه ها سر و کله میزنی

ممکنه والدین بریزن سرت 

امتحانا رو بچه ها خراب میکنن حرص میخوری

در عوض 

تو هر شرایطی حقوقتو داری

بازنشستگی تابستون مرخصی

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

خب ببین این حقوق برای مرد کمه مردی که بخواد تشکیل خانواده بده و خانواده رو بچرخونهولی برای دختری که ...

بستگی به خودت داره عزیزم

برا خیلیا همین حقوق رویایی هم هست

اگه دوسش داری ایشالا قبول شی

فشرده بخون پس ، زندایی من سه تا خواهرن سه تاشونم زبان خوندن ، خوبیش اینه به جز مدرسه میتونی کلاس بزا ...

کلاس خصوصی درامدش خوبه 

ولی تو اموزشگاها که بیگاری میکشم از آدم

سه تاخواهرت ینی دبیر رسمی زبان هستن؟

آخه من الان ادبیات انگلیسی میخونم ولی شغلی نداره

پارسال موقع انتخاب رشته میخواستم فرهنگیان زبان بزنم ک اونم ظرفیت یدونه میخواست منطقه ما مرد باشه 

کلاس خصوصی درامدش خوبه ولی تو اموزشگاها که بیگاری میکشم از آدمسه تاخواهرت ینی دبیر رسمی زبان هستن؟آخ ...

سه تا خواهر من نه ، خواهرای زنداییم

آره ارشد زبان دارن یکی هم استاد دانشگاه

هم آموزشگاه تدریس میکنن هم کلاس میزارن هم مدرسه

البته اون زمانی که زبان خوندن فرهنگیان نبود اون موقع