2777
2789
عنوان

بدی های فرهنگیان چیع بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 45 پست
نسبت به مشاغل دیگه بنظرم راحته

اصلا فکر  نکن راحته اگه معلم نیستین عزیزم. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه حقوقش اون قدر بد هم نیست که. کسی که سال اولشه الا ۱۱ میگیره با اضافه کار میشه ۱۳.ولی شغل سختیه ا ...

کسی ک سال اولشه نهایتا ۱۰ میگیره

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
نسبت به بقیه مشاغل گفتم راحته وگرنه بله سختی خودشم داره درآمد زیر ۲۰ تومنی تو دوره ی امروز با این هز ...

خب ببین این حقوق برای مرد کمه 

مردی که بخواد تشکیل خانواده بده و خانواده رو بچرخونه

ولی برای دختری که خونه باباشه هم کمه؟

خب اون بچس میشه روش اثر گذاشتمشاغل دیگه با آدم بزرگای گرگ هفت خط درگیری

دیگه بستگی به روحیه و افکار خودت داره

من تو سالن زیبایی کار میکنم راضیم

چون محیطش زنونس و تایم کاری دست خودمه

به هنر علاقه مند بودم و کارم برام خسته کننده نیست

درآمدمم بد نیست و در کل راضی کنندس برام

توعم باید ببینی معیارت چیه بعد باهاش مطابقت بدی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

از دانشگاه فرهنگیان منظورم نیست ماده ۲۸ .

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤دوری از تو برایم جهنمی ساخت که دیگر نای بلند شدن ندارم.

من شنیدم حکمش 10 تومنه با کسریات میشه حدود 8 تومن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اون ک خیلی کمتره دیگ خواهر🤦‍♀️

حکم رو نشونت بدمم 😅 ماه اول ۹۳۰۰ دادن درسته. با اضافه کار شد ۱۰ خوردی 

ولی الان بالا بردن‌.

محدود خاصی که نداره میگی محدودیت زیاد جزو راحت ترین مشاغل هست با تایم کاری کمولی حقوقش خیلی پایینه ک ...

تایمش کمه میشه یه شغل دیگه برداشت اصن

برای مرد بنظرم بده حقوقش 

ولی برای منی که کلا روحیه ظریفی دارم این جامعه خشن خیلی حالمو بد میکنه

ینی برام اعصابی نمیمونه راستش همش باید حرص بخورم

کلا تصمیم دارم تو هرچیزی سلامت روانمو تو اولویت بذارم

محدویت که دارع 

من دوستم فرهنگیانه میگه میترسم از دانشگاه میرم بیرون تعقیبم کنن

فک کن اگه تو اتاقت نماز نخونی راپرتتو میدن

دورت پر از جاسوسه