2777
2789

من ترم ۱ رو تموم کردم حالا میخوام ترم ۲رو مرخصی بگیرم اطلاعیه گذاشتن شنبه انتخاب واحد کنیم هنوز نمره ایی هم نیومده رو سایت 

حالا من میخوام مرخصی بگیرم چیکار کنم؟؟؟

از ی نفر پرسیدم گف انتخاب واحد کن اوایل اسفند درخواس بده ولی من کلا نمیخام انتخاب واحد کنم میشه؟؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنگ بزن آموزش بخشتون بپرسقوانین دانشگاها باهم فرق داره

متاسفانه شماره ندارم مسئول اموزشم گفتم تا۲۳ام نیستم زنگ بزنید ج نمیدم!

اصن انتخاب واحد نکنم چی میشه

آزاده بلهینی انتخاب واحد نکنم مشکلی برام پیش نمیاد؟؟ بعد برم درخواس بدم برا مرخصی؟

نمیدونم واقعا

بد چیزیه دانشگاه ازاد 

یهو ام میکنین قبول میکنن

باید از اموزش بپرسین

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی راجبش میزنم صرفا هدفم کمک کردن و ایده دادنه
حضوری برو مسئول بخشی، استادی کسی رو میبینی که بتونه جواب بده

ی سری پرسیدم گفتن انتخاب واحد کن تا اوایل اسفند اما من ک نمیخام چرا انتخاب واحد کنم شهریه و...بدم ....دوران امتحاناس اکثرا نیستن

میگم ک ی نفر گف اوایل اسفند خب من انتخاب واحد کنم که چی بشه؟ دیر میشه اونوقت

عزیزم من در جریانش نیستم دقیقا ولی یه سری برای یکی از همکلاسیام رفتم بپرسم گفتن باید حتما حضوری بیاد پیگیر بشه ...مرخصی چیزی نیست که با تلفنی حرف و زدن و ...راه بیفته راستش ...

🤍🩶🖤
نمیدونم واقعابد چیزیه دانشگاه ازاد یهو ام میکنین قبول میکننباید از اموزش بپرسین

دقیقاااا خیلی توش موندم دارم برا کنکور خودم میخونم نمیتونم دیگه برم اونجا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم من در جریانش نیستم دقیقا ولی یه سری برای یکی از همکلاسیام رفتم بپرسم گفتن باید حتما حضوری بیاد ...

اخه امروز که گذشت فردام تعطیله شنبه انتخاب واحده میترسم