2777
2789
داداش من 20 ساله هس شما میگی ازدواج با پسر 20 یاد داداش خودم می افتم خندم میگیره جوراباشو هنوز نمیشو ...

ن منظورم چند سال دیگ هست

خب سنش کمه چرا اومده توی رابطه؟ اینجور وقت من هدر می‌ره آخرشم می‌ره با ی نفر دیگ ازدواج میکنه

حالا فرض کنیم بیاد با مامانت صحبت کنه بازم تضمینی نداره که حتما باهات ازدواج میکنه بعدشم کاملا مشخصه ...

چجوری پس تضمین داره؟ من چند سال از عمرمو بزارم توی دوستی هم آبروم می‌ره هم ممکنه بره با اونی مادرش میگم ازدواج کنه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چکار کنم بنظر شما؟ کات کنم؟ چون من سنم ۲۱ سالمه دیگ داره میشه ۲۲ باید بفکر آینده و ازدواج باشم

کی گفته ۲۲ سن ازدواجه. برو دختر جان از جوونیت لذت ببر ورزش کن مسافرت کن بگرد و شاد باش . چرا میخوای خودتو تو  دردسرای زندگی بندازی . زندگیه مشترکه شوخی نیست اصلا کی گفته همه دوستی ها و ارتباط ها باید به ازدواج ختم بشه . دوست معمولی باش احساساتت رو کنترل کن روی رابطتت مدیریت داشته باش که وابسته نشی . واسه ازدواج کردن هیچوقت دیر نیست خیالت راحت

ن منظورم چند سال دیگ هستخب سنش کمه چرا اومده توی رابطه؟ اینجور وقت من هدر می‌ره آخرشم می‌ره با ی نفر ...

فقط کات

بعد چندسال دیگم میگه بدرد هم نمیخوریم تو بزرگتری دیدم که میگم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
بد نیس خوبه می‌فهمه همه چیو ولی توجه نمیکنه ازم توعقم داره مگ من زنشم

چه توقعی???? جنسی???

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
اگه قصدت ازدواج اره چون پسر بیست ساله درواقع پسر بچه اس و هنوز نمیدونه چی میخواد از زندگیش

میدونم عزیزم سنش کمه ولی منظورم چند سال دیگس ن الان 

من نزدیک ۱۰ ماهه باهاشم ازم توعقم داره می‌گفت باید از پشت... ولی قبول نکردم میترسم عمرمو بزارم بعد بره با یکی دیگ ازدواج کنه منم آبروم میرع

چجوری پس تضمین داره؟ من چند سال از عمرمو بزارم توی دوستی هم آبروم می‌ره هم ممکنه بره با اونی مادرش م ...

هیچجوره تضمین نداره 😒😒😒

والا الان زن و شوهرا بعد چندین سال زندگی و وجود بچه تصمینی نیس که تا سال بعد با هم باشن بعد اونوقت شما از یه پسر ۲۰ ساله انتطار داری بهت تصمین ازدواج بده 

به نظرم شما هم اصلا آدم این رابطه ها نیستی بیا بیرون و منتظر یه خواستگار سنتی باش این برات بهتره

هیچجوره تضمین نداره 😒😒😒والا الان زن و شوهرا بعد چندین سال زندگی و وجود بچه تصمینی نیس که تا سال ب ...

عزیزم نمیتونم اینجوری فکر نکنم آخه من دخترم بزور میرم میبینمش ابرومم در خطره اینجا شهر کوچیکه تضمینی نیس من چند سال بمونم باهاش بعد بره با یکی دیک

اوهوم...برا جفتشون زوده ولی استارتر عجله داره

از این میترسم چند سال از عمرمو بزارم خواستگارامو رد کنم بعد این بره با غیر من ازدواج کنه چون خیلی ب حرف خونوادشه ازم توقع خاک بر سری هم داره