2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم بخدا ۲۲ سنی نیس چرا باید به فکر ازدواج باشیبعدم هرچی ازدواجی تر رفتار کنی بنظر من بدتره همیشه ...

اون اولاش مهم بودم الان ن توجه نمیکنه بهم وضعشون خوبه باید بفهمم حاضره با مامانم صحبت کنه یا نه

داداش من 20 ساله هس شما میگی ازدواج با پسر 20 یاد داداش خودم می افتم خندم میگیره جوراباشو هنوز نمیشوره و نمیتونه بپوشه چه برسه به زن گرفتن

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
چند سال دیگ منظورمه بنظرت از کجا معلوم چند سال وقتمو بزارم بفهمم میاد خواستگاری یا ن

شاید چند ساله دیگه نظر خودت برگشت...شاید با یه ادم دیگه اشنا شدی...چراخودتو میخوای الکی درگیر کنی؟ازدواج نزتر الویت اولت...

اینطوری یکم ضایس اول پسره رو بشناس بعد مامانتو در جریان بزار چند سالته؟ یکم توقعت از پسر ۲۰ ساله زیا ...

چند ماهه با همیم می‌شناسمش فقط ترسم اینه چند سال باهاش باشم بعد بزارع بره اینجا شهر کوچیکه آبرومم در خطره یکی ببینه من نزدیک ۲۲

شاید چند ساله دیگه نظر خودت برگشت...شاید با یه ادم دیگه اشنا شدی...چراخودتو میخوای الکی درگیر کنی؟از ...

عزیزم اینجوری من تمام عمرمو میزارم پاش بعد ول می‌کنه می‌ره اینجام شهر کوچیکه برام بده من چند ماه باهاش بودم می‌شناسمش کاملا

چند ماهه با همیم می‌شناسمش فقط ترسم اینه چند سال باهاش باشم بعد بزارع بره اینجا شهر کوچیکه آبرومم در ...

سن عقلی پسره چجوریه؟ رفتارش بچگانه نیست؟ چون پسرا دیرتر به بلوغ عقلی میرسن بعدا تو زندگیت مشکل ساز میشه