من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اهوم من تو شیپور آگهی شو دیدم ، با اینکه فیک زیاده اما اینا استعلام فتا دارن@Poshtiban_102 البته صد ...
عزیزم الان ینفر تو تلگرام بهم پیام داده گفته برنامه دیوارتو در اختیارمون بذار یعنی شمارمو برنامه دیوارمو بذارم ک اونا باهاش تبلغ بذارن برای شرکت های مختلف، و گفته هفته ای 5میلیون بهت میدیم بنظرت این مشکوک نیس؟ بنظرت چیکار کنم عزیزم
اهوم من تو شیپور آگهی شو دیدم ، با اینکه فیک زیاده اما اینا استعلام فتا دارن@Poshtiban_102 البته صد ...
عزیزم الان ینفر تو تلگرام بهم پیام داده گفته برنامه دیوارتو در اختیارمون بذار یعنی شمارمو برنامه دیوارمو بذارم ک اونا باهاش تبلغ بذارن برای شرکت های مختلف، و گفته هفته ای 5میلیون بهت میدیم بنظرت این مشکوک نیس؟ بنظرت چیکار کنم عزیزم