2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهوم من تو شیپور آگهی شو دیدم ، با اینکه فیک زیاده اما اینا استعلام فتا دارن@Poshtiban_102 البته صد ...

عزیزم الان ینفر تو تلگرام بهم پیام داده گفته برنامه دیوارتو در اختیارمون بذار یعنی شمارمو برنامه دیوارمو بذارم ک اونا باهاش تبلغ بذارن برای شرکت های مختلف، و گفته هفته ای 5میلیون بهت میدیم بنظرت این مشکوک نیس؟ بنظرت چیکار کنم عزیزم

شارژ رایگان اگه میخواید تاپیکمو نگاه کنید

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
اهوم من تو شیپور آگهی شو دیدم ، با اینکه فیک زیاده اما اینا استعلام فتا دارن@Poshtiban_102 البته صد ...

عزیزم الان ینفر تو تلگرام بهم پیام داده گفته برنامه دیوارتو در اختیارمون بذار یعنی شمارمو برنامه دیوارمو بذارم ک اونا باهاش تبلغ بذارن برای شرکت های مختلف، و گفته هفته ای 5میلیون بهت میدیم بنظرت این مشکوک نیس؟ بنظرت چیکار کنم عزیزم

عزیزم الان ینفر تو تلگرام بهم پیام داده گفته برنامه دیوارتو در اختیارمون بذار یعنی شمارمو برنامه دیو ...

نه بابا ندیا

مگه خنگی

میرن آگهی صیغه یابی و...میزنن

یا کلاهبرداری

آقایون خاله زنک🎀 و باردار🫄سایت نه توی تاپیک های من شرکت کنن نه ریپلای کنن

عزیزم الان ینفر تو تلگرام بهم پیام داده گفته برنامه دیوارتو در اختیارمون بذار یعنی شمارمو برنامه دیو ...

واااای نه اصلاااا ، ببین ابنا کلاهبرداری میکنن تهش مردم میرن شکایت کنن اسم تو وسطه