2777
2789
عنوان

امتحانات

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 24 پست
انسانی.رفیق فابمم تجربی بود اون که دهم شد ۱۷ یادمه چقدم مثل اسکلا ناراحت بودیم وای.. الان میخندم. کا ...

ای وای 

آخه می‌دونی مدرسه ما یه تقلب باز حرفه ای داره که هیچ کس جلوشو نمیگیره بعد بابا بزرگش کتاب باز میکنه این هیچی نمیخونه کل کلاس ها خوابه بعد ۲۰ میگیره خیلی از درس هاشو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای وای آخه می‌دونی مدرسه ما یه تقلب باز حرفه ای داره که هیچ کس جلوشو نمیگیره بعد بابا بزرگش کتاب باز ...

به حاشیه ها توجه نکن. این سه سال اینجوری کنه. کنکور چی؟ کنکور اَلَک میکنه خوبو از بد. ذهنتو مشغول اون نکن.

پدرم کوروش و مولایم علیست ؛ (مشکلی با امضایِ من داری عزیزم عنوان نکن؛نظرت برای خودت محترمه🙏)

ما تجربی ایم

نصف بچه ها افت کردن 15 تو زمین راضین

اونی که می‌گفت شاگرد اولم همش 13 میگرفت

زبان حمتا کلاس برو تو کلاسمون اونایی که میرن زبان فقط امتحانشون کامل میدن

بقیه دیگه هیچ کس

😅می‌دونی مامانم میزنه تو سرم میگه تو از اول هیچی نمی شدی معلوم نیست چجوری تیزهوشان قبول شدی

نه اصلا اینطور نیست

این پیاممو بهش نشون بده

مطمئنم دخترت خیلی باهوشه و قطعاً در آینده موفق ترین خواهد شد😍

ولی من دلم میخواد ادامه تفریح بدم:)

هیئت امنایی چه مدرسه ای هست گلم؟

یه مقدار از هزینه  مدرسه رو از خودمون میگیرن تقریبا 2 تومن اینا ولی هزینه ی مدرسه رو خیرین میدن 

چون خیلی تعریف این مدرسه رو شنیده بودم به هر دری زدم تا ثبت نامم کنن تو کلاس ما همه بالای 19 بودن به جز دونفر از 30 و خورده ای نفر