2777
2789
عنوان

چجوری وقتی حرمتا شکست همچیو درست کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 28 پست
دیدین و بارها هم اتفاق میفته ولی کم کم یاد میگیرن کمتر و کمرنگ تر کننولی قطع نمیشه و بین همه ی آدما ...

پدر و مادر من نزدیک چهل ساله باهم زندگی میکنن قسم میخورم تا حالا صدای بلند پدرم تو خونه نشنیدم دیگه چه برسه به بی احترامی نسبت به همدیگه...پس اون همه که گفتین اشتباه هست...گاها تو اون یادگرفتن ها یکمی کم صبرتره و میزاره میره..‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این حرمت رو نمیدونم کی باب کرده!شما تو خانواده کلی بی حرمتی پیش نیومده براتون؟دیگه زن و شوهر که بدتر ...

راستش من خیلی غدم خودمم قبول دارم 

معمولا کوتاه نمیام اونم میدونه گاهی میگه حسرتمه یبار بهم بگی چشم

کاهی فک میکنم کاش انقد غد نبودم چشم گفتن تو کتم میرفت 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

راستش من خیلی غدم خودمم قبول دارم معمولا کوتاه نمیام اونم میدونه گاهی میگه حسرتمه یبار بهم بگی چشمکا ...

بزرگترین و خطرناکترین اخلاقت همینه دیگ ازین حرف شوهرت خیلی چیزا دستم اومد مواظب باش ک خیلی مخربه کارت مخرب ترین رفتار و کار در زندگی همین جمله ایه ک شوهرتون فرمودن......مواظب باش خدایی نکرده زندگیت ک از دست بدی همیییییشه این جمله شوهرت از فکر و ذهنت  و گوشت بیرون نمیره جوری ک شبا نمیتونی بخوابی  نمیدونم منظورمو متوجه شدی یا ن؟؟؟؟

.

تجربه ای ک از زندگیه اولم کردم رو گفتم....ب دور باشه از زندگیت و همیشه شاد و موفق باشی

ممنون سعی میکنم ولی دست خودم نیست اون اوایل چن بار تو دعوا ها سکوت می‌کرد ولی الان بعد  دوسال دیگه مراعات نمیکنه دهن به دهن من میزاره بدتر

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

ممنون سعی میکنم ولی دست خودم نیست اون اوایل چن بار تو دعوا ها سکوت می‌کرد ولی الان بعد دوسال دیگه م ...

هممممهههه همینن دقیقا شوهر منم اوایل هیچی نمی‌گفت و همیشه کوتاه میومد بعد یک مدت ک کلااااا دست بزنم پیدا کرد ولی خب یک چیزی بهت بگم این شوهر دون ک کردم قبل اینک ازد دوم بکنم میگفتم این دفعه ازدواج کنم چون تجربه دارم دیگ میدونم چیکار کنم ولی باورت نمیشه شوهر دوم ک کردم اینم ۶میییشه سکوت می‌کرد حتی اگ منم مقصر بودم منت کشی می‌کرد نازمو می‌خرید  ولی.....

.

هممممهههه همینن دقیقا شوهر منم اوایل هیچی نمی‌گفت و همیشه کوتاه میومد بعد یک مدت ک کلااااا دست بزنم ...

بعد یک مدت دیگ ن اینکارارو نکرد اینم حتی فحاشی می‌کرد بعد دست بزن دار شد بعد انقدر اخلاقش بد شد ک دیگ کاملا طلاق عاطفی حتی نگاهم نمی‌کرد ازم فراری بود هرگز بغلم نمیخوابید دیگ تحت هیچ شرایطی ترحمم نمیکرد حتی  راب....بر قرار نمی‌کرد ولی  چون انقدر ب هم فحشای رکیک می‌دادیم انقدر با هم بدرفتاری می‌کردیم  دیگ کلا ی مدت قهر بود و می‌خواستیم جدا شیم منم خونه مامانم امید نداشتم بیاد آشتی کنیم قرص خوردم خودکشی کردم چندروز بستری شدم حتی سراغی ازم نگرفت جوری ک خانوادم بهش گفتن قضیه رو ک سحر خودکشی کرده حالش خرابه ای سیو عه گفته بود ب جهنم ب من چ چرا ب من زنگ زدین خلاصه....

.

پدر و مادر من نزدیک چهل ساله باهم زندگی میکنن قسم میخورم تا حالا صدای بلند پدرم تو خونه نشنیدم دیگه ...

چقدر خوب

پس پدر و مادر شما جزو ایده آل ها هستن

متاسفانه خیلی درصد کمی اینجوری پیدا میشن

بعد یک مدت دیگ ن اینکارارو نکرد اینم حتی فحاشی می‌کرد بعد دست بزن دار شد بعد انقدر اخلاقش بد شد ک دی ...

بمیرم چقد بیرحمن مردا

خدا نکنه عزیز دل ....از خدا میخوام ک زندگیت بهتر و بهتر شه🤲🥰

فعلا که جهنمه