جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
استارتر ببین من این پست رو بذارم برم ببین با خودت چند چندی اگه صرفا امتحانای ترم دلزدت کرده که باید بگم زودگذره منم این حسا رو سال اول دانشگاه داشتم رتبه کارشناسیم ۱۲۵ منطقه ۱ بود سال ۹۱ که جمعیت انسانی ۳۵۰ هزارنفر شرکت کننده داشت خب طبیعتا همه توقع داشتن حقوق بخونم با این رتبه وسطای ترم کامل افسرده ش۰ده بودم به خاطر جو دانشکده استادای سختگیر و... حتی رفتم کارای تغییر رشته هم کردم میخواسم برم روانشناسی بالینی بخونم ولی همه منصرفم کردن استخاره هم کردم بد اومد بیخیالش شدم خوندم تو حقوق تو دانشگاه شیراز بهترین خودم بودم جز ۳ نفر اول کلاس بودم تو ارشد رتبه ۳۶ کشوری آوردم ولی همچنان مقاومت میکردم که بخوام آزمون وکالت شرکت کنم همیشه شک و دلهره داشتم از این شغل تا ۹۹ که از ارشد فارغ التحصیل شدم ولی همچنان دوس نداشتم آزمون وکالت شرکت کنم تا این که ۴۰۱ شروع کردم به خوندن باز استارت زدم تا ۴۰۲ که آزمون شرکت کردم و تموم شد اینا رو گفتم که بهت اینو بگم این رشته و این جایگاه پیچ و خم و سختی زیاد داره اعاب فولادی میخواد جونت کف دستته ولی اگه عمیقا حال کنی باهاش این سختیای دو روزه برات هیچی نیس
هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...
(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)