2777
2789
دقیقا شغل انبیا کجا ودلالی ک در حد املاکیه کجا

ببین در حد و شان خودم نمیبنمت بخوام باهات بحث کنم اینم یکی تگم کرد تو تاپیک وگرنه امثال تو پشمم نیسین

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخوایم نمیتونی داشته باشیش تو یه فرهنگیان هم ۳_۴سال پشت کنکور بودی براش عمق فاجعه مشخصه😁 قضیه گربه ...

فرهنگیان تراز ۹ هزار به بالا میخواد دبیری

حقوق ذو با تراز ۸۰۰۰ سال اولم میتونسم دانشگاه پولتی بیارم

ضمنا رتبه های دو رقمی ما همه تو فرهنگیانن

حقوق و چرندیاتش خیلی وقته

از بورس افتاده

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

ببین در حد و شان خودم نمیبنمت بخوام باهات بحث کنم اینم یکی تگم کرد تو تاپیک وگرنه امثال تو پشمم نیسی ...

ولی ارزش تودقیقا همون پشم منه

که میتراشم

بعد میره چاه توالت

تو ام برو همونجا تو جایگاهت

بااای

فرهنگیان تراز ۹ هزار به بالا میخواد دبیریحقوق ذو با تراز ۸۰۰۰ سال اولم میتونسم دانشگاه پولتی بیارمضم ...

برو با شغل معلمیت حال کن ۴سال پشت کنکور بودی ی معلمی اوردی پشمک..اونم رشته ای ک سالی۱۰۰هزار نفر رو قبول میکنه

شغل انبیا رو با شغل خود خدا مقایسه نکن..شنیدی میگن خدا وکیله ؟(هوالوکیل)

بی سواد اون شغل نیست صفته

نکنه فک کردی خداام پرونده میگیرع

اون آموزش ابتدایی این آموزش ابتدایی نیستمغالطه اشتراک لفظه حرفتباز خوبه فرهنگیان همونو داره وکیلا ک ...

عزیزم چرا شروع کردی به دعوا ؟ 

همه شغل ها محترم هستن

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

برو با شغل معلمیت حال کن ۴سال پشت کنکور بودی ی معلمی اوردی پشمک..اونم رشته ای ک سالی۱۰۰هزار نفر رو ق ...

تو ام شماره کارتتو بده ۳ تومن بریزم برو نهار بخور

از گشنگی داری منو میخوری

ولی ارزش تودقیقا همون پشم منهکه میتراشمبعد میره چاه توالتتو ام برو همونجا تو جایگاهتبااای

آیا این طرز صحبت در شأن یک معلمه ؟

یعنی شما داری به بچه های ما درس میدی ؟ 

من از اول خوندم پیاما رو و دیدم شما اول خیلی تند و سفت و سخت در مقابل کسایی که گفتن وکالت جبهه گرفتی واقعا چرا ؟ پشت هر کاربری یه انسانه با هم مهربون باشیم لطفا 💚🌿

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

رشته ای ک حتی تو پیام نورم و بدون کنکور و باسوابق پذیرش هزار نفری داره همین میشه

عزیزم سوپرمحلم ارائه بشه یه آزمونی داره که به این راحتیا نیست

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
بی سواد تویی ک چار سال پشت کنکور موندی برا معلمی !

پشت کنکور موندن عرضه میخواد

نهایت جربزه یه آدمه

من برام خواسته هام صبر میکنم حتی ۴ سال

و نون دسترنج خودمو میخورم

مثل تو متکی به کیف پول بابا نیستم