2777
2789
با بحث کردن و ریپ زدن روش فقط شان خوتو پایین میاری حق داره خیلی تحت فشار کنکور بود ۳_۴سال پشت کنکور ...

من بهش میگم اینجوری نکن شأن شغل مورد علاقه ات رو پایین نیار معلمی شغل والاییه

به من میگه تو برو همون سازتو بزن 😐💔😂

حق ندارید آهنگ گوش بدید اصن اگه اینطوره😂😂😂🔪🔪🔪

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

با بحث کردن و ریپ زدن روش فقط شان خوتو پایین میاری حق داره خیلی تحت فشار کنکور بود ۳_۴سال پشت کنکور ...

ارزش هر چیز به اندازه سختی ایه ک واسه به دیت اوردنش میکشی

بااون رتبه ای ک من سال اول اوردم

حقوقی ک داری میخونیو التماس میکردن بهم برم تو دانشگاه دولتی بخونم

اما برام ارزش نداره نرفتم

چون عمرم برای بیکار بودن و موندن زیادی حیفه

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وکیل حق مظلومو از کی میخواد مطالبه کنه؟ از مظلوم خب اسن سرو کار با مجرم نیس😂😂یعنی خدا شاهده بیخود ...

لیاقت نداری راجع به وکیل و شغل وکالت حرف بزنی

حیف اون بچه های که توعه فاقد شعور معلمشونی 

قصد توهین نداشتما منتهی دیدم با بقیه کاربرا ادب رعایت نکردی حقت بود اینجوری صحبت کنم باهات

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
لیاقت نداری راجع به وکیل و شغل وکالت حرف بزنیحیف اون بچه های که توعه فاقد شعور معلمشونی قصد توهین ند ...

منم خیلی سعی کردم بهش بگم این رفتار درست اما گفت تو ریپ نزن 

ولش کن دیگه چیکار میشه کرد 

انگار خیلی دوست داره دل بشکونه و طعنه بزنه دیگه ما چیکار کنیم 😂💔

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

لیاقت نداری راجع به وکیل و شغل وکالت حرف بزنیحیف اون بچه های که توعه فاقد شعور معلمشونی قصد توهین ند ...

ببینید چقور حقوق خوان پیام نوری و آزادی و تیپ ۳ ای ریخته تو تاپیک

از همینجا مشخصه ک اشباع هستید

لیاقتم تو نداری حتی اسم حرفع منو بیاری دهن نجستو اب بکش

علاف

من بهش میگم اینجوری نکن شأن شغل مورد علاقه ات رو پایین نیار معلمی شغل والاییهبه من میگه تو برو همون ...

خیلی تحت فشار روانی بوده شاید باید بهش حق بدیم همه جا از وکالت بد میگه از همه مشاغل بد میگه تا فقط بگه معلمی خوبه به همه توهین میکنه تا خودشو اثبات کنه فقط نمیدونم تو زندگیش چی کشیده که به این روز افتاده فقط باید نادیدش بگیری نمیدونم خدا کمکش کنه بهش آرامش بده

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

منم خیلی سعی کردم بهش بگم این رفتار درست اما گفت تو ریپ نزن ولش کن دیگه چیکار میشه کرد انگار خیلی دو ...

گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده جریان اینه

میدونی من قصدم بی احترامی به شغل معلمی نبوده و نیست و برام محترم هستن اما خب این کاربر لیاقت معلم بودنم نداره با این ادب نداشته ش

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
خیلی تحت فشار روانی بوده شاید باید بهش حق بدیم همه جا از وکالت بد میگه از همه مشاغل بد میگه تا فقط ب ...

اون icdl ک تو ۳۰ سالگی هنوزم ک هنوزه تازه داری میگیری

شرط استخدام ما بوده

ک تو مصاحبه ارائه دادیم

😂😂

حالا فهمیدی چرا برای فرهنگیان باید پشت کنکور موند

تو ام بدو شاید تو ۴۵ سالگی ب درامد رسیدی

فشارم ک از بس میخوری مشخصع

ببینید چقور حقوق خوان پیام نوری و آزادی و تیپ ۳ ای ریخته تو تاپیکاز همینجا مشخصه ک اشباع هستیدلیاقتم ...

علاف ننه باباعه تو هستن که وقت واسه تربیتت نزاشتن

معلوم نیست زیر کدوم بته ای به عمل اومدی

خیلی تحت فشار روانی بوده شاید باید بهش حق بدیم همه جا از وکالت بد میگه از همه مشاغل بد میگه تا فقط ب ...

اره درسته واقعا باید این جوانب رو هم در نظر گرفت نه بابا منم دیگه ریپ نزدم چی بگم بیشتر ادامه بدم بیشتر توهین می‌کنه و گناه می‌کنه دیگه ✋

منم میخواستن به زور بفرستن فرهنگیان ولی مقاومت کردم 😂🎉

الانم به اسی میگم واقعا هر کدوم رو که علاقه بیشتری داری برو ✨

اونایی هم که دارن باهاش بحث میکنن دارن اشتباه میکنن وکالت اونقد بالا هس که نیاز نباشه ما خودمونو اثبات کنیم دیگه از یه حدی به بعد که میرسی دلت نمیخواد با هر کسی کل کل کنی من الان به اون نقطه رسیدم😁 خندم میگیره از بچگیو خامیش

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

اونایی هم که دارن باهاش بحث میکنن دارن اشتباه میکنن وکالت اونقد بالا هس که نیاز نباشه ما خودمونو اثب ...

درسته 👍