2777
2789
پشت کنکور موندن عرضه میخوادنهایت جربزه یه آدمهمن برام خواسته هام صبر میکنم حتی ۴ سالو نون دسترنج خود ...

چار شال خرجتو از بابات گرفتی تا ی معلم شدی..الانم بزار حقوق ی ماهتو بدن بعد کلاس بزار🤣اونم پول همه چیزو کم کنن پنج تومن بزارن کف دستت🤣🤣

آیا این طرز صحبت در شأن یک معلمه ؟یعنی شما داری به بچه های ما درس میدی ؟ من از اول خوندم پیاما رو و ...

دلیل استخدامم همین بوده

فقط معلمی

عشق بی حد و مرز

ترجیحش بر هر چیزی

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی هر چی که دوست داری برو 

هر چی که علاقته 

من خودم نه فرهنگیان میرم نه وکالت راستش رو بخوای چون علاقه ندارم اما هر دو شغل های محترم و بشدت سختی هستن 

من هنر رو دوست داشتم و هنرمندم در زمینه آوایی و نمایشی 🙏✨

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

وکیل حق مظلومو از کی میخواد مطالبه کنه؟ از مظلوم خب اسن سرو کار با مجرم نیس😂😂یعنی خدا شاهده بیخود ...

خب خداراشکرکه نیستی

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
چار شال خرجتو از بابات گرفتی تا ی معلم شدی..الانم بزار حقوق ی ماهتو بدن بعد کلاس بزار🤣اونم پول همه ...

بازم به تو ارتباطی نداره اخه

دلیل استخدامم همین بودهفقط معلمیعشق بی حد و مرزترجیحش بر هر چیزی

خب برای شما اینجوریه گل 

نباید که به بقیه توهین کنی

شما معلم هستی 

خیلی بیشتر باید مراقب برخورد ها باشی 

منم ترجیحم بر فرهنگیان ،  هنر بوده ، بنظر منم هنر عشق بی حد و مرز خصوصا هنر های اوایی که رشته خودمه

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

دلیل استخدامم همین بودهفقط معلمیعشق بی حد و مرزترجیحش بر هر چیزی

هر کسی سلیقه و نظری داره که به نحو خودش قشنگه

هر شغلی هم محترمه ✨

دیگه بحث نکنید 🌿💚

خداروشکر که معلممروزی هزار مرتبه شکر❤️❤️❤️❤️

خب پس بهتره در جایگاه خودت کسایی که این حرفه رادوست دارن به سخره نگیرین

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خب برای شما اینجوریه گل نباید که به بقیه توهین کنیشما معلم هستی خیلی بیشتر باید مراقب برخورد ها باشی ...

بنظرم شمااخرین کسی هستی که بخوای توصیه کنی کن معلم چطور باشم چون سررشته نداری

لطفا دخالت نکن

بذو همون سازتو بزن

چار شال خرجتو از بابات گرفتی تا ی معلم شدی..الانم بزار حقوق ی ماهتو بدن بعد کلاس بزار🤣اونم پول همه ...

با بحث کردن و ریپ زدن روش فقط شان خوتو پایین میاری حق داره خیلی تحت فشار کنکور بود ۳_۴سال پشت کنکور فرهنگیان بود خیلی هسااا😁🤭بیخیال اهمیت نده بهش کلا نادیدش بگیر من حتی چنتا ریپ آخری هم که زد اصلا باز نکردم ببینم چی میگه بی ارزش تر از اونیه که بخوای براش وقت بذاری

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

بنظرم شمااخرین کسی هستی که بخوای توصیه کنی کن معلم چطور باشم چون سررشته نداریلطفا دخالت نکنبذو همون ...

خیلی بده که اینجوری داری صحبت مینی عزیزم 

دارم کمکت میکنم و راهنمایی میکنم 

و بهت میگم شان شغل مورد علاقه ات رو با رفتار های ناهنجار پایین نیار ، شأن معلمی رو نگه دار گلم معلمی شغل والاییه

وکالت چند سال باید بخونی ولی وقتی وکیلشیدحقوقت خیلی خوبه فرهنگیان معلمیه دیگه ففط از اول حقوق داری

وکالت چندسال باید بخونی وکیل شدی حقوقت خوبه؟؟؟!!

خدایی بلد نیستید چرا مشاوره الکی میدید 

اول اینکه رشته ای به نام وکالت نداریم اون رشته اسمش حقوق هست

مورد دوم اینکه وقتی آزمون وکالت قبول شد حقوق نمیگیره،پرونده برمی‌داره و حق الوکاله میگیره

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
خیلی بده که اینجوری داری صحبت مینی عزیزم دارم کمکت میکنم و راهنمایی میکنم و بهت میگم شان شغل مورد عل ...

منم گفتم که در جایگاهی نیستی که بخوای چیزیو گوشزد کنی

اینو یه معلم بهت میگه

ریپلای نکن