2777
2789
من فرداش رفتم مثبت شد البته از ۱۰ روز قبلش هم مطمئن بودم باردارم علائم داشتم

من الان روز ۵ام ولی پریود نشدم دیروز رفتم آزمایشگاه آزمایش دادم منفی بود 

بعد به چندتا دکتر هم زنگ زدم پرسیدم بهم گفتن که حداقل باید ۱۰روز بگذره بعد آزمایش بدین من هیچ علائمی ندارم فقط ترشحات دارم همین 

ممکنه بارداری خارج از رحمی باشه تو آزمایش نشون نده خیلی نگرانم یکی از این که بارداری خارج از رحم باشه یکی هم مشکل دیگه داشته باشم 

اخه من هیچ وقت اینجوری نمیشدم توی این همه سال پریودی و اقدام همین ماه پیش رفتم دکتر این ماه پریود نشدم نمی‌دونم چرا ؟؟

نظرتون شما چیه بنظرتون من حامله ام ؟؟علائم چیزی هم ندارم تو سونو گرافی نشون میده برم ؟؟الان اگه حامله هم باشم ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سونوگرافی که اصلا نرو وقتی آزمایش نشون نداده سونوگرافی هم چیزی نیست شاید به خاطر استرس تغییرات هورمو ...

نه من این ماه فقط تقریبا یه هفته تا دو هفته قبل پریودیم سرما شدید خوردم که دو هفته افتادم تو خونه ۲بار سرم تزریق کردم ولی شنیدم که انتی بیوتیک باعث نمیشه که پریودی عقب بزنه 

من به چندتا دکتر زنگ زدم بهم گفتن ۳الی ۴روز نشون نمیده حداقل ۱۰روز بگذره اخه چجوریه من هیچ وقت سابقه اینجوری شدن نداشتم الان ۵روزه پریود نشدم و هیچ علائمی نه از پریودی نه بارداری هم‌ندارم

نه من این ماه فقط تقریبا یه هفته تا دو هفته قبل پریودیم سرما شدید خوردم که دو هفته افتادم تو خونه ۲ب ...

میتونه از آنتی بیوتیک هم باشه حالا صبر کن ببین خدا چی میخواد

الحمدلله رب العالمین ...
میتونه از آنتی بیوتیک هم باشه حالا صبر کن ببین خدا چی میخواد

انشالله ببینم چی میشه دیگه صبر کنم تا آخر ماه اگه پریود شدم که هیچی اگرم نه برم دوباره آزمایش بدم 

اصلا میخوام بدونم امکان داره منفی باشه ولی دوباره مثبت بشه