2777
2789
عنوان

بنظرتون کودوم رشته برم

42 بازدید | 6 پست

من فارغ التحصیل ۴۰۳م٫پارسال رتبه کنکورم خیلی بد شد البته تلاشیم براش نکردم

امسال موندم پشت کنکور با اینکه خانوادم اصلاااا راضی نبودن

الان میانگین مطالعم ۹ ساعته،هدفمم دار‌سازیه 

حالا خانوادم بهم میگن بهمن برو ازاد ثبت نام کن یه شهر بزرگ کنار شهر کوچیک خودمون

نمیدونم چیکار کنم از یه طرف میدونید کنکور ریسکه ممکنه قبول بشم ممکنه قبول نشم 

نمیدونم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بشین واسه یه رشته خوب بخون بقیه رشته ها حقوق نداره همون دارو خوبه دامپزشکیم پولسازه

میدونم واقعا از ته دلم دارو فیزیو و دام رو دوست دارم اما همش با خودم میگم اگر نشد چی🤦🏻‍♀️

میدونم واقعا از ته دلم دارو فیزیو و دام رو دوست دارم اما همش با خودم میگم اگر نشد چی🤦🏻‍♀️

۵ سال بخون واقعا ارزش داره برو ببین چند نفر لیسانس پرستاری مامایی علوم آزمایشگاهی گرفتن بعد نشستن واسه پزشکی خوندن وقتی تو رشته های تاپ قبول میشه تو یه سال کارکردن درآمد ده سال پرستار رو درمیاری با  تلاش همه چی ممکنه

خب اگر قبول نشم 😭همش استرس اینو دارم نشه و هم ضایع بشم جلوشون هم وقتم از بین بره

درعوض کارتو کردی. قبول نشیم دنیا تموم نمیشه... میری همونی ک خانوادت میگن. اول تصمیم خودت تو زندگی مهمه هااا نه بقیه