2777
2789
عنوان

بیاید لطفا دی ماهمو خراب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 62 پست
ببین توام تجربی نخوندی که پشیمونیتو راهو نرفتی پیشیمونی من راهو رفتم پشیمونمببین به خاطر خودش میگم خ ...

من بین انسانی و تجربی موندم

الان داره اینجوری میگی میرم‌انسانی 

خانوم پرستار آینده👩🏻‍⚕️📚🌱 محرمی نیست وگرنه که خبر بسیارست :)

حرفت خیلی بد بود خیلی🙂

عزیزدلم ناراحت نشو

ببین باور کن تو کل فامیل همه جا میدونستن چقدر عاشق تجربی ام چقدر علاقه داشتم من هر کی ام میگفت نرو سخته میگفتم نهههه من علاقه دارم میتونم گوش نکردم حرفشونو

ولی باور کن تا نیای و نبینی چه خبره حرف منو نمیفهمی

حالا بیا و خودت تجربش کن انشالله موفق بشی قشنگم😍

ولی من دلم میخواد ادامه تفریح بدم:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بین انسانی و تجربی موندمالان داره اینجوری میگی میرم‌انسانی

بازم هرچی عقلت میگه

ببین انسانی ام من نخوندم نمیگم راحته هر رشته ای سختی داره ولی این رشته امید متو از زندگی قطع کرد همین...

عزیزدلم ناراحت نشوببین باور کن تو کل فامیل همه جا میدونستن چقدر عاشق تجربی ام چقدر علاقه داشتم من هر ...

ترسیدم واقعا من فقط به پرستاری علاقه دارم میخواستم بیام تجربی الان میگم‌اینهمه درس بخونم بعد برم‌پرستار بشم 

وکالتو بیشتر دوست دارم همه انسانی راحتره هم علاقم به وکالت بیشتره 

ترسیدم واقعا من فقط به پرستاری علاقه دارم میخواستم بیام تجربی الان میگم‌اینهمه درس بخونم بعد برم‌پرس ...

ایشالا موفق باشی عزیز دل آجی

ببین اگر انسانی خیلی سخت بود از فنون و منطق و تاریخ خسته

شدی یاد من بیوفت که آرزومه اونارو حفظ کنم ولی یه مسئله فیزیک یا ریاضی حل نکنم...

ایشالا موفق باشی عزیز دل آجیببین اگر انسانی خیلی سخت بود از فنون و منطق و تاریخ خستهشدی یاد من بیوفت ...

مرسی خوشگلم🥲💕🌱

چرا تغییر رشته نمیدی؟

وای نگو خواهر من با معدل ۲۰ اومدم تجربی فیزیک میشم۱۰با معدل ۱۲ بره تجربی که دیگه ههیییچ

عزیزم منظورم معدل قبولی بود. وگرنه من دوست صمیمیم خودش تجربیه میدونم توی تجربی چه خبره... هنرم همچین راحت نیست کاراش خیلی زمان برن.. عمومیاش‌راحته.

خب کنکور طراحی دوخت بده🤌🏻🥲

کنکور طراحی دوخت‌چرا باید بده؟ کنکور هنر سراسری. خیلی سختتره ولی خیلیییی بهتره. کلا تو هنر نباید رشته خودتو‌کنکور بدی مگر وقتی ک بخوای همون رشته رو صاف بری دانشگاه. اگه بخوای عوض کنی باید سراسری بدی

عزیزم منظورم معدل قبولی بود. وگرنه من دوست صمیمیم خودش تجربیه میدونم توی تجربی چه خبره... هنرم همچین ...

آره ولی واقعا هنر بهتره میدونی چون اون خستگی جسمی داره ولی درس روح آدمو دااااغون میکنه