2777
2789
عنوان

خانومایی ک راه دور هستید با مهمونا چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 37 پست
وقتی خودشون عزت و احترام خودشونو حفظ نمیکنن با وجود قهر بازم پا میشن میان شماهم احترام نگه ندار رک ب ...

شوهرم محشر کربلا درست میکنه 

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا منم از پرویی اینا درعجبممن اصلا پامو اون سمتا نمیزارم اینا از رو نمیرن

سوالم اینه چرا میگی قطع رابطه 

وقتی میان خونت دیگه قطع رابطه نیستید دیگه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
شوهرم همراه نیستهیچی میاد مادرشوهرم میخوره میخایه با بچم بازی میکنه منم سگ محل نمیکنه

تو هم‌پذیرایی نکن یا سبک بگیر 

یا بگو کار داری برو بیرون 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
شوهرم همراه نیستهیچی میاد مادرشوهرم میخوره میخایه با بچم بازی میکنه منم سگ محل نمیکنه

دیوونه توهم وقتی شوهرت نیست سگ محلشون کن بعدکه شوهرت اومدبروتوفاز که خیلی مهمون نوازی ،،کم کم صداشون درمیادوبعدباسیاست به شوهرت بگومن همه کاری میکنم ولی خانوادت بدبرداشت میکنن😉 تنهاراهت همینه که محل سگ ندی بهشون بچتم ازشون بگیروقتایی که شوهرت نیست

چقد رو دارنبا بی محلی نمیرن؟بعضی از خانواده های شوهر خودشون را صاحب خونه پسرشون میدونن.برو بیرون برا ...

من شهر غریب دوستی ندارم

برم کجا اخه 

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
شوهرم محشر کربلا درست میکنه

تو هم مثل خودش بکن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من شهر غریب دوستی ندارمبرم کجا اخه

آخه شهر غریب هم توش یه سری آدم مثل خودمونن. مریخی که نیستن

من تا یادمه شهر غریب بودیم. چه وقتی مجرد بودم با خانواده خودم چه بعد از ازذواج

همیشه هم یعالمه دوست و رفیق و رفت و آمد داشتیم

هم دوستای دختر هم دوستای خانوادگی

قشنگ دارن بهت بی احترامی میکنن، به چشم کلفتی که باید ازشون پذیرایی کنه نگات میکنن نه خانم خونه. تقصی ...

خب چیکار کنم

من حرف نیمزنم اصن باهاش همه هم میدونن قهریم

هیچ کاری نکن ، بگو مهمون خودته خودتم کاراشونو انحام بده

خودشون دست ب کار میشن خب

من انروز وسایل ماکارونی دراوردم تا رفتم سر کوچخ رب بگیرم اومدم میبینم فوری بساط ماهی ب راه انداخته 

من اون ماهی هارو واسه پسرم گرفته بودم جون بگیره🥲

یعنی یه کلمه با هم صحبت نمیکنید؟ یا میکنید ولی سرسنگین؟

من ک ا۱لا گاهی اون یه زری میزنه منم سرسنگین جوابشو میدم

چه کار میکنه مثلا؟یه وقتایی مجبوری دعوا و داد و بیداد رو تحمل کنی. بهتر از این شرایطههر چی خودتو ضعی ...

با پدرم شریکن تو کار دق دلیشو سر اونا خالی میکنه

تو هم‌پذیرایی نکن یا سبک بگیر یا بگو کار داری برو بیرون

خب خودش بلند میشه خانوم واسه خودش چلو میزاره ب جای ۵ نفر اندازه ۱۰ نفر قشنگ یخچال میسابه تا مجبور شم خودم درست کنم