2777
2789

بچه ها . خاک به سر شدم نگاه کردم دیدم پاره شده.مطمئنم ندارمش دیگه ماشید بیاید بگید چه خاکی به سرم بریزم من فکر نمیکردم یه فصار کم اینطوری کنه .من فکر کردم الکی میگه حس کردم رفت تو . ببینه من چی میگم . منم برگشتم گفتم نگران نباش اشکال نداره . بچه ها . شما باشید چی کار میکنید حس میکنم یه چیز با ارزش از دست دادم . بگم از اونجا دو بار دیگه هم خون اومده بود ولی ماله زخم شدن دیواره اش بود به نطرم ‌. بچه ها اون لحطه خون نیومده یا اومده نمیدم .  ولی روشرتم خون بود . اومدم خونه رفتم دشویی هم خون اومد دست زدم . هی گفتم چیزی نیست میخوای پر.. . بچه ها شما باشید چی کار میکنید با این وضعم ذهنم درگیره . از اونروز قشنگ حس میکنم هوا میره توم میاد .بعد خانواده من حساسسنن شدید . چرا ادم از هرچی میترسه سرش میاد . حالاهم میگه تو اصلا نداشتی خودتم گفتی اشکال نداره .به خدا من فکر کردم میخواد امتحانم کنه .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید