2777
2789
عنوان

حرکات جنین از چند ماهگی شروع میشه منک اصلا حسی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 56 پست
درد مثل پریودی اره ی وقتا تخمدان هام تیر میکشه س بارم پا راستم انگار تو خواب فلج میشد از دردش پا میش ...

من هم زیرشکمم همونجایی که جنین هست درد میکنع

طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین پیام بزارین در اسرع وقت جواب میدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم والا جنین دقیقا کدوم طرف هست تو ان تی بیشتر ماسماسک سمت راستم میکشید

چون بعضی وقتها زیر شکمم دقیقا همونجایی که موقع پریودی درد میکرد درد دارم انگار درد می‌کنه گفتم ببینم تو هم داری؟

اره اکثرا میگن تو ان تی پسررو میگن حتما التش دیده بودن من نگفت چیه همه بهم میگن بی شک پسرولی ام تی گ ...

جایی ام ک میری خیلی تاثیر داره برای من خیلی معروف بود ب کار خوبش همیشه ام زود تشخیص میده جنسیتو حتی دخترو 

خودت حسی نداری ک چیه؟

نه والا مهم نیس ک سالم باشه هر چی باشه 

بخدا بارداری آنقدر دردسر داره فقط سالم باشه همین

اره پسرم یه حالت ترکیدن حبابم داشتماما کلا هر بچه ای یه مدلیه به دخترو پسر نیست فقط اگه باسن مامان خ ...

ن بابا من خو لاغر انگار مارمولکی هستم خیر سرم هیچ چاق نشدم ناراحتم انگار ن انگار باردارم تهوع و درد و از این سوسول بازی هم ندارم صبح تاشب هم کار میکنم 

ن بابا من خو لاغر انگار مارمولکی هستم خیر سرم هیچ چاق نشدم ناراحتم انگار ن انگار باردارم تهوع و درد ...

منم شکمم اصلا معلوم نیس انگار ن انگار شکم‌داری الان ؟؟؟

نه والا مهم نیس ک سالم باشه هر چی باشه بخدا بارداری آنقدر دردسر داره فقط سالم باشه همین

اره والا من از استرس سلامتی و وزن و این چیزا بقران دیشب خواب دیدم خون داره ازم میاد تو خواب اکقدر گریه میکردم خودم میزدم

اره والا من از استرس سلامتی و وزن و این چیزا بقران دیشب خواب دیدم خون داره ازم میاد تو خواب اکقدر گر ...

میگم دکتر زنان بیمارستان میری یا مطب؟