minafat مدیر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 4582 عنوان حرکات جنین از چند ماهگی شروع میشه منک اصلا حسی ندارم | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 56 پست شما از چند ماهگی تکون خورد چطور متوجه شدیدو جنسیتش چی بود من فک کنم تکونم بخوره نفهمم ادم چطور بفهمه مگه حرکتش چقدر محکمه ک طرف بفهمه مگر ساکت و تاریک و موقع خاب باشه ک حواست بدی دیروز | 11:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minafat مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 4582 میگم دکتر زنان بیمارستان میری یا مطب؟ ن مطب زیر نظر متخصص
fsbbczunv عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 886 دارم اره پایینه زیاد کسی متوجه نشده هیچکس نمیدونه باردارم بجز خواهر و مادرم دیگه الان میتونی بگی چون انتی رفتی بازم هر طور خودت دوست داری طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین پیام بزارین در اسرع وقت جواب میدم
fsbbczunv عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 886 ن مطب زیر نظر متخصص اهان .بعد از انتی هم رفتی ؟ من بعد از انتی نرفتم طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین پیام بزارین در اسرع وقت جواب میدم
minafat مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 4582 چون بعضی وقتها زیر شکمم دقیقا همونجایی که موقع پریودی درد میکرد درد دارم انگار درد میکنه گفتم ببینم ... اره دیگ منم همونطور
minafat مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 4582 اهان .بعد از انتی هم رفتی ؟ من بعد از انتی نرفتم وا پ اصلش همینه ک از خون و ان تی رو ببینه ک قرص فرو فورت بده و کلا مولتی و کلی چیز دیگ
minafat مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 4582 دیگه الان میتونی بگی چون انتی رفتی بازم هر طور خودت دوست داری ن تا جنسیت معلوم نشه چرا بگم ان تی هنوز کوچیکه خیلی
fsbbczunv عضویت: 1398/06/21 تعداد پست: 886 وا پ اصلش همینه ک از خون و ان تی رو ببینه ک قرص فرو فورت بده و کلا مولتی و کلی چیز دیگ خب همونا رو نشون دادم بعد اون دیگ نرفتم طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین پیام بزارین در اسرع وقت جواب میدم
minafat مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 4582 خب همونا رو نشون دادم بعد اون دیگ نرفتم خب اگ بهت گفته مشکل نداشته ازمایشاتت و قرص هاروهم داده خوبه تا انومالی ک بری برای جنسیت
minafat مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 4582 خب همونا رو نشون دادم بعد اون دیگ نرفتم بچه چندمته
minafat مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 4582 جایی ام ک میری خیلی تاثیر داره برای من خیلی معروف بود ب کار خوبش همیشه ام زود تشخیص میده جنسیتو حتی ... معروف بود والا بهترین سونو گرافی تقریبا شهرمون بود ولی احتمال دختر روهم خیلی باشک گفت چون التش ندیدکلا ازروعکس گفت
خورشیدد_درخشاان عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 562 معروف بود والا بهترین سونو گرافی تقریبا شهرمون بود ولی احتمال دختر روهم خیلی باشک گفت چون التش ندیدک ... شاید معلوم نبوده دیگ کمی ام تحمل کن صبر داشته باش😁