2777
2789
عنوان

یکی بیاد منو راهنمایی کنه دارم سکته میکنم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 27 پست

فکر کنم چون یکم از برنامت عقب افتادی الان تو ناخداگاهت دست و دلت نمیره بخونی چون حس میکنی نمیتونی اون عقب افتادگی هارو جبران کنی و تمرکزت سر این استرس میره 

تایمر بزار رو ۲۵ دقیقه فقط تموم سعیت رو بکن اون ۲۵ دقیقه کااااامل تمرکزت سر جاش باشه چون زمانش کمه راحت تر میتونی تمرکز کنی 

بعد ۵ دقیقه استراحت کن و به همین روال 

هرچی هم میخونی یکم نمونه سوال حل کن اعتماد به نفس بگیری که دوباره افتادی رو دور 

ن انسانی روانشناسی اصفهان قبول شدم بعدش رفتم سراغ عکاسی کاری ک همیشه عاشقش بودم

ای جان، اره دیگه موفق شدن تو رشته روانشناسی سخته. رشته های هنری علاوه بر اینکه زودبازده هستن، درامدشون هم الان خیلی خوبه اگر پشتکار داشته باشیم. انشالله موفق باشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشمات ضعیف نباشه؟ ترازت باید تو ازمونا خوب باشه، خودتو به برنامه برسون. یه برنامه ریری دقیق داشنه با ...

چشم که ضعیف هست ولی ربطی به اون نداره نمیتونم تمرکز کنم نمیدونم چرا اصلا مثل قبل نمیتونم بشینم پای درس 

از کی پس استرس بگیرم چیزی نمونده تا کنکور تنها راهی که الان میتونه منو به موفقیت برسونه درسمه

به خودت اعتماد داشته باش ک میتونی فکرای منفی همه چیو خراب میکنه

ببین منو 

من تو عرض سال نخوندم اینو جدی میگم 

فقطططط تست زدم اونم یه ماه اخر استرس اصلااااااا نداشتم خدایی همه میگفتن دوباره باید کنکور بدی 

هی میگفتم من قبولم بابا 😂😂😂 نمیدونم معجزه شد ک رتبم خوب شد 

بازهم تنها راه نجاتم شو 💕

فکر کنم چون یکم از برنامت عقب افتادی الان تو ناخداگاهت دست و دلت نمیره بخونی چون حس میکنی نمیتونی او ...

یکم که نه خیلیییی عقب افتادم فردا آزمونه هیچی بلد نیستم انگار 

ای جان، اره دیگه موفق شدن تو رشته روانشناسی سخته. رشته های هنری علاوه بر اینکه زودبازده هستن، درامدش ...

علاقه نداشتم اخراش جوری شد ک باید بیمارستانم میرفتیم ک اصلا با روحیه من جور نبود 

مرسی عزیزدلم 

همچنین🥰😍

به خودت اعتماد داشته باش ک میتونی فکرای منفی همه چیو خراب میکنهببین منو من تو عرض سال نخوندم اینو جد ...

موفق باشی عزیزم حتما هوشت خیلی بالا بوده 

یه سوال 

اگه از رشته انسانی روانشناسی بخونی بعدا میشه مطب زد؟

اخه شنیدم نمیشه...

یکم که نه خیلیییی عقب افتادم فردا آزمونه هیچی بلد نیستم انگار

تو حتی اگه استرس هم نداشتی و کل روز بکوب میخوندی بازم آزمون فردارو اونجوری که میخواستی نمیتونستی بدی چون تو یک روز نمیشه انتظار زیادی داشت پس فعلا آزمون فردا رو بزار کنار اصلا بش فکر نکن بشین سر عقب افتادگی هات هی داری به آزمون فردا فکر میکنی بیشتر هول میشی 

تو حتی اگه استرس هم نداشتی و کل روز بکوب میخوندی بازم آزمون فردارو اونجوری که میخواستی نمیتونستی بدی ...

استرسم سر کنکور هم هست 

هی با خودم میگم نزدیکه من هیچی نخوندم نکنه قبول نشم بازم دارم نمیخونم و ... 

وای اصلا دارم دیوونه میشم شاید باورت نشه 

موفق باشی عزیزم حتما هوشت خیلی بالا بوده یه سوال اگه از رشته انسانی روانشناسی بخونی بعدا میشه مطب زد ...

من تست زدنم فقط خوب بود بقیش افتضاح 😅

اره میشه 

ولی فک کنم دکترا رو لاید داشته باشی مطمن نیستم

اینو هم بهت بگم اگه انشالله حقوق که قبول شدی فقط ب دانشگاه رفتن اکتفا نکن 

حتمااااااا کنارش کلاس های حقوق هم برو که عاااالیه

من دوستم بعد این همه سال تازه امسال میره این کلاس ها میگه تازه میفهمم حقوق چیه 

من تست زدنم فقط خوب بود بقیش افتضاح 😅اره میشه ولی فک کنم دکترا رو لاید داشته باشی مطمن نیستماینو هم ...

برام دعا کن قبول شم فقط بخدا خیلی استرس دارم 💔بعد هرکاری که لازم باشه انجام میدم 

موفق باشی عزیزم حتما هوشت خیلی بالا بوده یه سوال اگه از رشته انسانی روانشناسی بخونی بعدا میشه مطب زد ...

اگر اشتباه نکنم باید روانشناسی بالینی بخونی که مطب بزنی

یعنی ارشد

باز تحقیق کن