2777
2789
عنوان

ب پسری ک دوسش دارم حسمو بگم

87 بازدید | 16 پست

تاپیک قبلی گفتم ک خیلی صمیمی شدیم با هم و اینا دیشب هم یکی گف‌بپرس ک اسم رابطه منو خودتو چی‌میزاری  

گف رابطه ما یچی از رفاقت بیشتر و از رل کمتره

من دوس ندارم‌مابین بمونم اخه

بهش بگم ک من حسم اینه دوست دارم 

و نمیخوام‌بین این باشم؟؟؟

بهش گفتم‌ک بین رفاقت و رل بودن یجوریه و فقط لایکش کرد

بهم اهمیت زیاد میده

و رابطه باحالی داریم خیلی خوشم میاد ازش

ولی اینم بگم ک پسریه ک ذهنم سمت چیزای منحرف زیاد میره😂البت برا اینه ک بشدت شیطونه و خدمم همیجورم 

برا همین گاهی فک میکنم‌نکنه فق برا لذت میخاد منو 

ولی گاهی ام‌میگم اگ‌برا لذته پس چرا انق اهمیت میده

میشه بگید چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو situation ship هستی دیگه، اره بهش بگو و بگو‌ خوشم میاد ازت شرایط داری وارد رابطه شیم؟ البته اگه مطمعنی متاهل نیست ، یا قبول میکنه و مبارکه ، یا هم که میگه نه و ولش کن تو آب نمک نمون، و از لحاظ شیطونی هرکاری میکنی بکن‌ تو تخت نرو که پشیمون میشی، فرهنگ ایران کشش اون قضیه رو نداره

عزیزم تو situation ship هستی دیگه، اره بهش بگو و بگو‌ خوشم میاد ازت شرایط داری وارد رابطه شیم؟ البته ...

اینجوریم ک فک میکنم‌ممکنه از این ادما باشه ک دلش نخواد پایبند باشه فقط به یک نفر

ولی این حسهام‌کلا دوگانس 

ینی برعکسشم کاملا فک میکنم

برای همین هم فک میکنم ک ممکنه قبول کنه 

و ممکنه قبول نکنه 

و چون من دانشجوعم و توی دانشگا باهم اشنا شدیم 

و اگ‌بگه ن و... میترسم‌داغون شم

چون باید فاصله بگیرم دیگ ازش مگ ن؟

نه هیچوقت حاضر نمیشم‌قطعا ک تا این بشم ک بخام دیگ جسممو کاملا در اختیارش بزارم

اینجوریم ک فک میکنم‌ممکنه از این ادما باشه ک دلش نخواد پایبند باشه فقط به یک نفرولی این حسهام‌کلا دو ...

الان تو دوراهی موندی بدتره که، بگو و خودتو راحت کن، اگه بگه نه هزینه ش دو روز گریه س، اگر بگه اره میری و میبینی که پایبنده یا نه، هرچقدر بیشتر نگی حست بیشتر عمق میگیره، حداقل تکلیفت مشخص میشه

الان تو دوراهی موندی بدتره که، بگو و خودتو راحت کن، اگه بگه نه هزینه ش دو روز گریه س، اگر بگه اره می ...

اهوم میشه کمکم کنی و بهم‌بگی ک دقیقا چی بهش بگم؟ من راستش دختری ام ک هیچوقتتت ب پسری ابراز علاقه نکردم بخصوص ادمی مث این پسره ک توی این محیطی ک هستیم بشدت هما حساب میبرن ازش و اسم و رسم داره ب قولی 

حس میکنم‌غرورم‌له میکنم 

ولی از طرفی هم لازم‌میبینم بدونم دقیقااا کجای زندگیشم

اهوم میشه کمکم کنی و بهم‌بگی ک دقیقا چی بهش بگم؟ من راستش دختری ام ک هیچوقتتت ب پسری ابراز علاقه نکر ...

خیلی راحت برو بگو من رابطه رو این مدلی نمی‌خوام ، میخوام دقیقا رل باشیم، شرایطشو داری وارد رابطه شیم؟ 

از یه طرف میخوام بگم بزار یکم بگذره چون ۲ ماه خیلی کمه🤦🏻‍♀️ از یه طرفم میگم شاید نگی و وارد رابطه با کس دیگه ای بشه(تجربه کردم اینو و واقعا آزاردهنده س)

دختر تو دوست داشتن غرور معنی نداره که خب🫠