2777
2789

نه همش نه

دعوا به جای خود ، ابراز محبت هم به جای خود

هیچکدوم حذف نمیشن از زندگی مشترک

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه همیشه باهم عاشقانه حرف بزنیم نه چون تو زندگی واقعی نمیشه ۲۴ ساعت شبانه روز رو عاشقانه حرف زد یا قربون صدقه رفت

ولی حتی تو دعوا و بحث هم احترام همو نگه میداریم و با احترام بحث میکنیم 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

من ب شوهرم میگم با هم عاشقانه بازی کنیم میگه واقعا برات متاسفم که انقد ب زندگی سطحی نگاه میکنی 😐

وای دقیقا 

منم میگم بیا یکم عاشقانه باشیم

میگه  چقدر دنیات کوچیکه مغز فندقی 

من به چی فکر میکنم تو به چی فکر میکنی

بعدم یه نگاه متاسفانه بهم میکنه وبه دیدن تلویزیون مشغول میشه😀

منو شوهرم اینحوری هستیم که همین الان یک دعوای سخت میکنیم سر یه چیز مسخره دو دیقه بعد داریم از خوبی های هم میگیم و همو نارو بوس میکنیم . یه هو وسط رابطه مسخره بازیمون گل میکنه و شوخی و خنده و باز میبینی وسط یه شوخی ساده بحثمون میشه کلا فاز به فازبم