2777
2789
عجبببب بابا نفری 3 تیکه کمه؟؟؟؟ایران زندگی نمیکنید ک انقد کلاس میزارید؟(با اینایی هستم ک یجوری میگن ...

بقرآن من یا مهمونی نمیدم یا وقتی مهمونی میدم باید همه چی عالی باشه دیگه مدلمه ....برای قرمه سبزی نفری ۶ تکه حساب میکنم شایدم بیشتر ...دیگه نظر شمام محترم شاید کسی نداشته باشه در اون صورت کاری نمیشه کرد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چه در حد توانایی تونه عزیزم کافیه 

طلب که ندارن 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

ما که گوشت زیاد میخوریم سه تا کمه بنظرم بستگی به خوردنتون داره 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
من برا خودمون دوتا تیکه میذاشتم نفریالان گفتم سه تا تیکه بذارم .اگه کمه چهارتا بذارم اما بیشتر نمیتو ...

نه عزیزم خیلیم خوبه

گفتی از قیمه ای هم بیشتره اندازش

گوشت کیلویی یک تومن همینشم شکرخدا که هست

عجبببب بابا نفری 3 تیکه کمه؟؟؟؟ایران زندگی نمیکنید ک انقد کلاس میزارید؟(با اینایی هستم ک یجوری میگن ...

شاید سه تیکه مدنظر تو با اسی فرق داره

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
منم تعجب کردم خب گفتم شیش تا برای یک نفر اگه معمول هست ما چقدر کم میخوریم

عزیزم مهمون فرق میکنه گلم آدم باید آبرو داری کنه ...خودم روزهای عادی واسه خودمون نفری ۴ تا میندازم 

قرمه سبزیه چلو گوشت ک نیس 6 تا بزاره

بستگی به سایز داره یه سریا اندازه بند انگشت درست میکنن، در اون صورت از نظر من خییییییییلی کمه و اصلا گوشت به حساب نمیاد،،، کورد و لر گوشت ریز براشون معنا نداره