2777
2789

من دوماهه درگیر سقط و اینجور داستا هستم سقط خودبخودی ب دلیل تشکیل نشدن جنین بعد از اتمام خونریزی رفتم سونو دادم یعنی 9 آذر  بقایا داشتم 14*7میلی اصلا تو اون سونو کیست تخمدان نبود ک دکتر زنان بهم گفت صبر کن با پریودیت میاد منم چون تنبلی دارم اونجا اون موضوع رو گفتم اونم بهم پروژسترون داد 4 عدد گفت تا 5 دی پریود نشدی امپولارو بزن منم همین کارو کردم الان هنوز پریود نشدم با پیشنهاد یکی از دوستام رفتم پیش دکترش دکتر خیلی خوبیه همونجا منو سونو واژینال کرد گفت بقایا داری کیست 5 سانتی هم داری اطراف تخمدان هات چجوری تو یک ماه کیست در اوردم؟؟؟الان بهم قرص جلوگیری داده ک پریود بشم نباید آمپول میزدم وقتی بقایا داشتم؟؟؟ازمایش بتا هم دادم جوابش عصر میاد ..چ گرفتاری شدم با ی سقط 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره