2777
2789
عنوان

مادر شوهر خاک برسر

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 28 پست
بنظرت بهش سلام نکنم؟

رفتار آدما شخصیتشون رو نشون میده شما همیشه آدم خوش برخورد و محترمی باش از دیگران هم انتظار نداشته باش که باهات مثل خودت برخورد خوبی داشته باشن بعد از یه مدتی خودشون از رفتارشون پشیمون میشن 

اصلا نباید برات مهم باشه رفتار بقیه دنبال برنامه های خودت باش یه سلام کردن چیزی از شما کم نمیکنه اونم جواب سلام نده با آبرو خودش بازی کرده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه گاهی بزور اونم شوهرم گفته بوده ک چرا جواب سلام خانم منو نمیدی

همیشه پاداش کارهای خوبتو از خدا بخواه این دنیا خیلی کوچیکه که بخاطر همچین مسائل پیش پا افتاده ای بخوای خودتو اذیت کنی یا اصلا بهشون فکر کنی

من همیشه سلام میدم..نمیتونم پروفایل بازی دربیارم بی حیا بازی درمیاره دور از جونتون

نگفتم باهاش دعوا کنید من خودم به یکی سلام بدم جوابم رو نده دوباره تکرار میکنم خب اگردوباره جواب نده ازش میپرسم چرا جواب نمیدی بی احترامی هم نمیکنم

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
حالت خوبعچی میگی اصلامامان همسرشه

تو حالت خوب نیست انگار ک شخصیتت برات مهم نیست 

چون مادر همسرشه باید بی احترامی ببینه؟ 

خجالت داره این قدر حقیر بودن 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
تو حالت خوب نیست انگار ک شخصیتت برات مهم نیست چون مادر همسرشه باید بی احترامی ببینه؟ خجالت داره این ...

مگ میشه جواب سلامش رو نده اصلا با عقل جور هس؟؟ 

اگ اینجوریه چرا میره خونش

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

منظورت اینه جواب سلامت رو نمیده

یا اینه که برای سلام کردن پیشقدم نمیشه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
اره اینجوری میکنم خونشون رفتنی ولی امروز تو بیرون دیدم

بیرونم دیدی یجوری رفتار کن ک انگار ندیدی🤣

من همیشه دست میدادم بعد دیدم انگار سختشه واس همین همون دم در یه سلام میدم تمام