2777
2789
عنوان

این چه رسم چرتیه برای عروس دوماد پارچ وقابلمه میخرن اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1044 بازدید | 65 پست

منم فک و فامیلام قابلمه لگن اوردن

من خیلی رک گفتم پولشو بیارید و وسیله نمیخوام

ولی باز از رو نرفتن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نمیدن دیگهاشتباهه کلا طلا دادنما کسی دعوت کنه حقیقتا نمیریمیا میریم در حد پول شام کادو میدیم چون مید ...

اره ب نظرم مادرشوهرم کارش اشتباه بوده  وقتی میدونه اینا پس نمیدن

اقایون درخواست دوستی ندن  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید اون اقا در جریان تکمیلی جهاز شما نبوده و عروسی هم نگرفتید گفته کمکی کنم مبارکه انشاالله زیر سای ...

ن میدونن کاملا ۵ ماهه ازدواج کردیم حتی مادرشوهرم گفته جهازشون کامله

اقایون درخواست دوستی ندن  
مام‌گفتیم باور کن

الانم هرکدوم یه سازی میزنه وسیله ها

به چه دردم میخوره

از یه کدوم تاحالا استفاده نکردم 

تو دیوار میذارم هم کسی نمیخره

اون سال یه قدری پول جمع شد خیلی به دردم خورد رفتم دی وی دی و ماهواره خریدم

با پولای سر عقدم هم تک پوش خریدم

ولی این آت و آشغالا فقط جا تنگ کنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
لباسشویی که نخریده گلمقابلمهههه که دیگه هر تازه عروسی داره

عزیزم ما این رسوم داریم که در حد کمک کردن چیز کوچیکی حتی در حد نمکدون برای کمک میخریم بعدم مادرشوهر درس عبرت بشه براش اگه هم بچه دیگه داره اینام جبران میکنن 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

الانم هرکدوم یه سازی میزنه وسیله هابه چه دردم میخورهاز یه کدوم تاحالا استفاده نکردم تو دیوار میذارم ...

شوهر منم‌گفت میفروشیم گفتم وایسا تا بیان بخرن دیوار

اقایون درخواست دوستی ندن  
شوهر منم‌گفت میفروشیم گفتم وایسا تا بیان بخرن دیوار

نه بابا کی میخره