2777
2789
عنوان

زنه همکارم خونه ماشین و اموالشو ازش گرفت رفت 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 23 پست
اخلاقی که آدما تو اجتماع به نمایش می ذارن با اخلاق تو خونه فرق دارهتو محل کار شاید خیلی آروم و محترم ...

ن اصلا عصبی نمیشه . . حتی دعوا میشه این سایلنت میشه . طرف اینو بزنه هم  این برخوردی نمیکرد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن اصلا عصبی نمیشه . . حتی دعوا میشه این سایلنت میشه . طرف اینو بزنه هم این برخوردی نمیکرد

عزمزمه شما اینو نمی تونی با قطعیت بگی. حتی با شک هم نمی تونی بگی

رفتاری که آدما تو چاردیواری خونه به نمایش می ذارن هزار برابر می تونه با شخصیت اجتماعیشون در تضاد باشه. قشنگ در اجتماع می تونن پسر پیغمبر باشن و تو خونه شمر. 

شما تا زمانی که جلب زنش نبوده باشه نمی تونی باقعیت بگی چطور همسری بوده

من اینقدر مرد و زن اینجوری دیدم تو زندگی که حد نداره. جلو بقیه فرشته محض‌ ولی برای خانواده خودشون هیولا 

همسایه داشتیم اینقدر در جایگاه همسایگی با معرفت و کمک کننده بود که حد نداشت. یعنی در حدی که همسایه اگر ازش کلیه هم می خواست میداد! همین ادم، جوری زنش رو زیر مشت و لگد می گرفت که ماهی یه بار آمبولانس یا ماشین پلیس میومد تو کوچه‌

اصلا نمی تونی از شناخت سطحی که تو محیط کار ازش داری بگی

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
امان از نظرات بدون فکر و ...

شوخی بود

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️