2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واییییییی حس میکنم کلی سوتی میدی ولی اشکال نداره خاطره میشه

حس نکن

مطمئن باش

منم خجالتی

اولین بارمم هست

دیروز زنگ زد من پام پیچ خورد رفتم توی در خونه

وای به حال امروزز

زدم بیرون از خونه زود تر برسمنکنه دیر برسمدر این حد استرس دارم

وای😂😂

برو کافه یه گل گاو زبون بخور

اصلا هم استرس نداشته باش

ادمیزاده‌، استرس نداره 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

رئیس جمهور که قطعا نیست ولی مضطربم

منم مثل توم با این ک ده تا دیت باهم رفتیم و ۷ ماه باهمیم ولی هروقت قرار باشه ببطنمش از شدت استرس چند ساعت بالا میارم

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
ارامش نفس عمین ی چک تو اینه ی دابسمش با اهنگ مورد علاقت ی قر ریز ی ادامس خوش طعم ی عطر خوب پاشو برو ...

😂😭بابا میترسم

دیشب داستان جنایی خوندم

توش دختر پسره رفته بود دیت

پسره دختره رو دزدیده و کشته😭😂

حس نکنمطمئن باشمنم خجالتیاولین بارمم هستدیروز زنگ زد من پام پیچ خورد رفتم توی در خونهوای به حال امرو ...

فیلم ترکیش نکنی بری تو کافه هول کنی بعد بپری تو بغلش بگی ببخشید 

خوردم زمینااا 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
پدرمادرتون در جریان ان؟ بنظرم بگو که نمیخوایی روح و روانت بازیچه بشه تهشم با کلی خاطره یکی ولت کنه

پدر و مادر هیچ کدوم در جریان نیستن

ولی بعدش میگم که عذاب وجدان نگیرم