2777
2789
عنوان

بالاخره به نامزدم گفتم که چشمام لنزه طبی هست😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 84 پست
میش عکس بالنز و بی لنز از چشمات بزاری؟ اخه لنز خیلی ضایع معلومه که الکیه، همه می‌فهمن واس شما چجوری ...

نه عزیزم مال من رنگش خیلی نچرال بود تا خود‌م نمیگفتم هیچکس متوجه نمیشد عکسم ک بخاطر وقیح نمیشه دگ گذاشت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اوایل لنز رنگی طبی میزاشتم فکر کرده بود لنز معمولی رنگی می‌گفت حیف چشم خودت نیست دیگه بعدش لنز ط ...

عزیزم میشه بگی کی عمل کردی توی چند سالگی و از عملت راضی هستی یا نه؟ لازک کردی یا لازیک یا فمتو؟ کدومش روش بهتریه؟ درد داشتی؟ نقاهتش چقد بود و الان دیدت خوب شده؟ ببخشید سوالام زیاد شد😁

عزیزم میشه بگی کی عمل کردی توی چند سالگی و از عملت راضی هستی یا نه؟ لازک کردی یا لازیک یا فمتو؟ کدوم ...

چند روز دیگه میشه یکسال عمل کردم یعنی 26 سالگی فمتو برای من نشد چون من خیلی لنز میزاشتم یعنی 3.4 سال 24 رو چشم بود قرینه ام برای فمتو یکم نازک بود دیگه لازیک انجام دادم درد واقعا نداشت فقط سوزش داشتم بعد همون عمل دیدم کامل بود اصلا تاری اینا نداشتم نقاهت یک هفته بود تقریبا دیگه پانسمان که برداشتم سوزش هم کامل رفت 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
چند روز دیگه میشه یکسال عمل کردم یعنی 26 سالگی فمتو برای من نشد چون من خیلی لنز میزاشتم یعنی 3.4 سال ...

یا علی من ۵ ساله لنز میذارم منم زیاد میذارم ینی ممکنه برا منم فمتو نشه؟ فمتو نقاهت و عوارضش کمتره؟

یا علی من ۵ ساله لنز میذارم منم زیاد میذارم ینی ممکنه برا منم فمتو نشه؟ فمتو نقاهت و عوارضش کمتره؟

فمتو دوره نقاهتش کمتر من خود دکترم گفت چون لنز استفاده میکردی لازیک بهتره واست فقط واسه معاینه خواستی بری از یک هفته قبل دیگه لنز نزار 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

حمله بهترین دفاع به روی خودت نیار و عادی ادامه بده زیاد نگو راجبش توجهش جلب میشه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

حمله بهترین دفاع به روی خودت نیار و عادی ادامه بده زیاد نگو راجبش توجهش جلب میشه

ببین مثلا کفتم حالا کدوم بیشتر بم میاد گف اینم قشنگه جذابه ولی باید از نزدیک ببینم امروز ک میاد دنبالم گفتم لنز نذارم ینی گف اره بدون لنز بیا چجوری رفتار کنم؟ بعد بنظرت ممکنه نظرش برگرده ؟

ببین مثلا کفتم حالا کدوم بیشتر بم میاد گف اینم قشنگه جذابه ولی باید از نزدیک ببینم امروز ک میاد دنبا ...

ببین اصلا دیگه راجب چشم و لنز و. صحبت نکن مردا اصلا متوجه این جزئیات نمیشن 

من 2 سال هر روز با دوست پسرم بودم یه روز بهش گفتم خال روی صورتم قشنگه گفت مگه خال داری 

میخوام بهت بگم اصلا عین ما دقت نمیکنند

فقط دیگه راجبش صحبت نکن

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

ببین اصلا دیگه راجب چشم و لنز و. صحبت نکن مردا اصلا متوجه این جزئیات نمیشن من 2 سال هر روز با دوست پ ...

دقیقا حس میکنم بگم خیلی میرم تو چشم و میگه اعتماد ب نفس نداره

گفتم اگه ی درصد ممکن باشه ازدواج کنیم بذا بدونه عکس فرستادم بدون لنز بعدم هیچی نگفت مثل همیشه تعریف کرد گفتم لنز طبی میذارم چشام ضعیفه بنظرت خوب بود یا نباید فعلا میگفتم؟

دقیقا حس میکنم بگم خیلی میرم تو چشم و میگه اعتماد ب نفس ندارهگفتم اگه ی درصد ممکن باشه ازدواج کنیم ب ...

الان که گفتی رفتی باهاش 

عین همیشه باش بزار گفت چرا گذاشتی به خنده و شوخی بگو اوو چه دغدغه های داری بیخیال چشمم ضعیف منم عادت کردم

الان که گفتی رفتی باهاش عین همیشه باش بزار گفت چرا گذاشتی به خنده و شوخی بگو اوو چه دغدغه های داری ب ...

هنوز نرفتم گف یبار لنز نذار چشای خودتو ببینم منم بدون لنز برم ک فک نکنه اعتماد ب نفسم کمه؟ 

هنوز نرفتم گف یبار لنز نذار چشای خودتو ببینم منم بدون لنز برم ک فک نکنه اعتماد ب نفسم کمه؟

آرایش کن بی لنز برو