2777
2789
عنوان

بالاخره به نامزدم گفتم که چشمام لنزه طبی هست😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 84 پست
ببین با لنز آدم قشنگتر میشه ها ولی قیافه فابریک آدم ی چیز دیگه س نه؟

صد در صد،من خودم اهل لنزم راست میگی قشنگه ولی خدایی گیرایی ه چشم خود آدم ی چیز دیگه اس

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چشم خیلی ضعیف بود یکیش 6 یکی 5/75 همیشه لنز طبی میزاشتم اوایل رنگی بعد دیگه بی زنگ تو دوستی یکبار ...

لنز رنگی میذاشتی یا بی رنگ؟ من دگ دیدم ی درصد شاید ازدواج کنیم گفتم بذار بدونه وگرنه اصلا برام مهم نبود بفهمه یا ن😂حالا نظرش عوض میشه ینی،

وای استارتر خیلی قشنگه رنگش خیلی هم طبیعیه فکر میکردم ضایع باشه ولی نبود

اره دیدی چقد رنگش نازه😍

حالا فرض کن منی ک چشام قهوه ای سوخته س اینو دراوردم خیلی ضایع میشه؟

لنز رنگی میذاشتی یا بی رنگ؟ من دگ دیدم ی درصد شاید ازدواج کنیم گفتم بذار بدونه وگرنه اصلا برام مهم ن ...

اوایل رنگی بعد دیدم نمره چشم که بیشتر شد چون خیلی بالا بود بدون لنز علنا هیچی نمی‌دیدم یه موقع لنز پازه میشد و..شماره پیدا کردن همون و زنگ مکافات بود دیگه بی رنگ میزاشتم 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
اوایل رنگی بعد دیدم نمره چشم که بیشتر شد چون خیلی بالا بود بدون لنز علنا هیچی نمی‌دیدم یه موقع لنز پ ...

بعد نامزدت فهمید نظرش عوض نشد؟ چشمای خودت تیره س؟ من همش نگرانم نظرش عوض شه😐

من چشم خیلی ضعیف بود یکیش 6 یکی 5/75 همیشه لنز طبی میزاشتم اوایل رنگی بعد دیگه بی زنگ تو دوستی یکبار ...

وایییی ببین از کیه دارم ب این کامنتت میخندم دهنت سرویس 😂❤️

بعد نامزدت فهمید نظرش عوض نشد؟ چشمای خودت تیره س؟ من همش نگرانم نظرش عوض شه😐

الان دیگه عقد کردیم همسرمه نه تازه می‌گفت حیف چشمای خودت نیست لنز میزاری رنگ چشم و قد و...واقعا اونقدر اهمیت نداره

وایییی ببین از کیه دارم ب این کامنتت میخندم دهنت سرویس 😂❤️

😂😂😂آخه خودش خیلی چشمش قویی اصلا ضعیف نیست فکر کرده بود منم مثل خودشم😂

ینی این استارت این شد ک بهش بگی لنز رنگی میذاری یا از اولش میدونست؟😁

نه اوایل  لنز رنگی طبی میزاشتم فکر کرده بود لنز معمولی رنگی می‌گفت حیف چشم خودت نیست دیگه بعدش لنز طبی بی رنگ میزاشتم دیگه گفتم آقا من نمره چشم 6 چشم قویی کجا بود 😂😂😂