2777
2789
یکم زن گرایانه نشد؟اخه اگه یه خانمی تاپیک میزد میگفت شوهرم اینطوریه... همه فحش بارون میکردن شوهره رو ...

کجاش زن گرایانه هست؟

آره اخلاق خوب رو باید زن مرد داشته باشن

بدی زن و مرد نمیشناسه 🫠

برای ظهورش صلوات 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجاش زن گرایانه هست؟آره اخلاق خوب رو باید زن مرد داشته باشنبدی زن و مرد نمیشناسه 🫠

یلحظه تصور کنید بچه های استارتر دارن یه مادر بداخلاق و به پدر مهربون رو میبینن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

یلحظه تصور کنید بچه های استارتر دارن یه مادر بداخلاق و به پدر مهربون رو میبینن

من بابچه هام خیلی عالی ام خیلی  ولی اره راس میگی میبینن دیگه عصبی بودنارو غرزدنا و اینارو ولی درستش میکنم باور کنید منم بینهایت زحمت میکشم خیلی  کاملم ازلحاظ رسیدگی شوهرمم همیشه میگه که هیچکی مث من به بچه نمیرسه ولی این اخلاق لامصب بروز خوبه دوروز دربو داغون

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

به یه نکتم توجه کنید همسرم  خیلی خوبه اما گفتم خونسرده  وفقد یه زن میدونه خونسردی یه مرد چقد دیوونه کنندس  ده بار بایذ بگم  اشغالا رو ببر   اخرم یادش میره خودم میبرم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂خب یک خسته نباشید از طرف من و همه کاربرا به شما که بعد از ۸ صفحه سخنرانی آخر ...

فرستادم اخر پیامو   و یک قلب درجواب گرفتم  خخخخخخ

من بابچه هام خیلی عالی ام خیلی ولی اره راس میگی میبینن دیگه عصبی بودنارو غرزدنا و اینارو ولی درستش ...

همین منم منم پدرتو در میاره حالا ببین

خودتو بذار جای شوهرت یه دیقه هم تحمل غر زدن نداری

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

جلوی بچه ها با همسرتون بداخلاقید؟

بداخلاق  نه به معنای دادو  هوار   بلکه به معنای کل کل  کردن تیکه پروندن  غرر زدن   اینا  اره مثلا میگم  انگار پنج سالته  باید غذا خوردن یادت بدم یا میگم صبا بی سر صدا برو  شلوغ نکن  رعایت نمیکنه  منم  غرر میزنم....یا دیروز جارو میکشیدم  به شوهرم رسیدم جارو رو گرفتم روش گفتم ازبسشلخته ای توروهم باید تمیز کنم بچه ها قش قش میخندیدن  البته  خدای شوهرم  تمیزه  فقد یک عدد بینظم  خونسرده...تمام این دغذغه ها ی منو این اخلاقمم  به کتفش نیست و رها و ازاد و راضیع خوذم  از این اخلاقم بدم میاد دارم تبدیل میشم به ابن ملجم  مرادی  کم کم

بداخلاق نه به معنای دادو هوار بلکه به معنای کل کل کردن تیکه پروندن غرر زدن اینا اره مثلا می ...

بچه هات بزرگ بشن دیگه قش قش نمیخندن

سعی کن خودتو تغییر بدی گناه داره 

نمی‌دونم چرا دلم برا همسرتون سوخت

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
یه بنده خدای دقیقا مثل شوهرشما بود ،ولی همسرش و فرزنداش ازش راضی نبودن مثل تاکسی تلفنی گوش به زنگشون ...

ایشالا قلب من ایست کنه  وقلب همسرم هزار سال بزنه  من اونقدرام  دیگه شمر نیستم  حاضرم  فداش شم   اما خب   این اخلاقه  هست    حقم بامنه  ها  خیلی جاها   ولی اخلاقه دارهرو به خرابیمیره هی

بچه هات بزرگ بشن دیگه قش قش نمیخندن

شاید تا اونا بزرگ شن  اخلاقم خوب شه  همسرمم باید عوضشه باید جدی باهاش حرف بزنم

سعی کن خودتو تغییر بدی گناه داره نمی‌دونم چرا دلم برا همسرتون سوخت

خودمم .....ولی خونسردو  بی نظمم هست  منم یک عدد کوزت