2777
2789
اینجوری هم نگو عزیزم انقدر با لیاقتی که خودتو سرزنش میکنی

نه بخدا همسرم مظلومه  منم دوسش دارم ولی میدونی از وقتی دوتا بچه شیطون داریم  اولویتم شد این دوتا و برقراری نظم یبار نششد یه چای برا همسرم درست کنم میاد اگه غذای بچه ها مونده باشه میخوره نباشه حتی نمیگه غذا چی شد  اون لذت میبره من به بچه ها میرسم اصلا اعتراض نداره  منم هی بهش اعتراض میکنم ومیگم شلخته ای توجهت کمه فلانه حواسپرتی  بخاطر شغلت  هی تلفن میکنی ....یبلر بخاط هی زنگ  زدن بیرونش کردم گفتم  برو تو کوچه  زنگات تموم شد بیا سرم رفت ...خب کارش اینه  باید براش تلاش کنه ارزوهای بزرگ داره اما من نه  چون تو خانواده متوسط بودم   به همون حد قانعم   سرزنشش میکنم  میگم  ابن حد کار کردن  دیونگیه  بهش حس گنا میدم  که تو پشیمون میشی که وقتتو میزازی برا کار  و کمتر پیش بچه هاتی

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی اخلاق مزخرفی دارم ....بیحوصلم متوقعم ازش قرقروام...ایراد زیاد ازش میگیرم...روتمیزی حساسم از ...

حق👋

👋

👋

👋

👋

👋

👋

👋

👋

کاش ماهم صبر و حوصله ی آدمای مهربان رو داشته باشیم😄🤌

برای ظهورش صلوات 🥰
جدیدا اینجوری شدم . اتفاقا تو کارمم بی حوصله شدم . دیگه مثل قبل حساسیت ندارم رو دوختا. سفارشی کار ...

خب دوعلت داره یکیش تغذیته و دومی وضع موجود. تغدیتو درست کن و اونی که اعصابو اروم میکنهدو ادمو قوی میکنه بخور چون عدم سلامت جسمی هم ادمو کلافه میکنه دوم ی تحدید نظری روی افکارو رفتار و برنامه و نگرشت بکن و افکارخودتو سرو سامان بده

چون دوستش نداری ایده آلت نیست ازش ایراد میگیری و دنبال بهانه برای غر غر و بحث

نه بخدا تموم  جونمه  هیچ مردی  جز اون بچشمم نمیاد ولی کلا و بخصوص وقتایی که خسته میشه  بداخلاقم باهاش وخستگیامو سرش خالی میکنم بلحاظ روانی شده کیسه بوکس من    ....هرجا درعذابم اینو اذیت میکنم و اینم واقعا  صبوره  واقعا ....برا همین  لیاقتشو ندارم اصلا....

نه بخدا همسرم مظلومه منم دوسش دارم ولی میدونی از وقتی دوتا بچه شیطون داریم اولویتم شد این دوتا و ب ...

کارکردن یه آقا عالی هست

و وقت گذاشتن برای شماها عالی تر

☺️

ان شاءالله کم کم هم سو میشید

برای ظهورش صلوات 🥰
نه بخدا همسرم مظلومه منم دوسش دارم ولی میدونی از وقتی دوتا بچه شیطون داریم اولویتم شد این دوتا و ب ...

خب داری تیشه به ریشه درخت زندگیت میزنی و سعی کن برا شوهرو خودتم زندگی کنی . سعی کن یکم بیخیال بشی کسی شمارو کلانتر خونه نکرده که 

نه بخدا تموم جونمه هیچ مردی جز اون بچشمم نمیاد ولی کلا و بخصوص وقتایی که خسته میشه بداخلاقم باها ...

من خودم وقتی دوستش نداشتم اینجوری بودم باهاش از همه رفتاراش ایراد میگرفتم بهش اطمبنان نداشتم بتونه کاریو درست انجام بده با کوچکترین اشتباهش بدم میومد و واکنشنشون میدادم

ولی وقتی با کسی هستی که واقعا دوستش داری هر کاری برای جلب توجه اش میکنی ملایمتر و با ترمز بیشنری رفتار میکنی که طرفت ازت ناراحت نشه 

کار اشتباهش برات مهم نیست 

😅 وای من فراریم از سرو صدا . حالا چی سده بود

ما از خونواده شوهرم خیلی دوریم راهمونم خیلی خطرناکه . هر کاری داره زنگ میزنه شوهر من . ۵ تا بچه دیگه ام داره ولی انگار فقط اینه . بخدا چن ماه پیش رفتیم اوردیمش  بردیمش دوباره  ی شهر دیگه دکتر . حتی ناهار و شامشم  شوهرم خرید دست توی جیبش نکرد ی اب  معدنی بخره . یک هفته ام اومده خونه من نشد هیچکاری کنم . دوستام همه مونده بوده بعدم رفتم گفت فایده نداشت . من خوب نشدم. دوباره زنگ زده بیا منو ببر ی شهر دیگه دندونامو  درست کنم .  فک کن ۳ ساعت باید شوهرم بره تا اونجا بعد سوارش کنه ۳ ساعت دیگه بره تا برسه دو روزم علاف دهن این گور به گور بشه و برگرده . همیشه همینه . حتی پول بنزینم نمیده.  درآمد شوهرم خیلی کمه من از خودم میزنم که ننش  به آرامش برسه

خب داری تیشه به ریشه درخت زندگیت میزنی و سعی کن برا شوهرو خودتم زندگی کنی . سعی کن یکم بیخیال بشی کس ...

وای خندم گرفت ازتعبیرت باورکن  دقیق همینم کلانتر خخخخخ