2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما باید با سیبیل چخماقی کمربند بکشن و ضعیفه صداتون کنن تا تستوسترون داشته باشن؟:)))

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من میخوام،فکر کنم خانواده ام نذارن فرصت بدم😂🤦‍♀️

ببین شما ی بار از هم طلاق گرفتین الان تموم مسائلی ک دست ب دست هم دادن و باعث جداییتون شدنو بررسی کنی درموردش حرف بزنین و بهترین راه حل رو پیدا کنین

بعد خونواده رو ک حقم دارن... راضی کنین

سلام حرف های شما صحیح هست اما دور زمونه این طور شده جامعه ما این شکلی شده شما نمیتونینن جلوی این رفت ...

سلام و تحیت بر شما.

فیلم راحیل قبلا احتمالا بخاطر همین بی حجابی هایی که در فیلم بوده اکران نگرفته. تاریخ ساختش رو ملاحظه بفرمایین.

من صرفا یادآوری نماز و شرع کردم و اینو تکلیف هم میدونم بعصی جاها.

اتفاقا برخی افراد محترم تایید و تصدیق هم کردندکه مایه دلگرمی و تلطیف خاطر هست.

اما دقت کنید بیایید به تکلیف عمل کنیم نتیجه با الله.

من درصحبتهام با اینکه برخی توهین میکنن اما عالما رعایت میکنم و دعوت به احترام متقابل.

السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

ببین شما ی بار از هم طلاق گرفتین الان تموم مسائلی ک دست ب دست هم دادن و باعث جداییتون شدنو بررسی کنی ...

یه سری شرط گذاشته بودم عمل کرده

ما بچه هم داریم

خانواده ام از اول باهاش مشچل دلشتن اصلا اونا تحریکم کردن به جدایی

اون یهودیرو اصلا ادم جرات نمیکرد وارد تاپیکاش شه.وای

تعلیق شد ؟

جسمی در اینجا، قلبی در آنجا و خیالی بسیار دور.../ ✓کتاب بخون✓بازی های فوتبال اروپا رو ببین ✓فیلم جنایی ببین ✓برو سینما و شهربازی و عشق و حال ✓اخر شب هم با آهنگ بخواب 👈ولی احساست و به بقیه نسبت نده 😉عشق یعنی نگاه فلسفی داستایوفسکی به دنیا /جام‌های قهرمانی بارسا و یووه /فیلم های نولان و کامرون /وقتی سوار اسکیت یو شدی و جیغ میزنی/وقتی ذغال دستته و تابلو می‌کشی  /حس خوب آهنگ های ادل و در آخر هم وقتی سوار تاب اسکای شدی و خورشید داره غروب می‌کنه 🌞💫🪐 ❌درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود حتی شما دوست عزیز ❗ when we were young.....

واقعا همینطوره ، من معلم مدرسه ی پسرونه هستم و سال به سال به چشم میبینیم که پسرا رو دارن دخترونه و لوس و تی تیش بار میارن  تا دعواشون میشه گریه می کنند و فرداش مامان وباباش مدرسه ن.و برعکس مدرسه ی  دخترونه همه قلدر  و دعوایی 

؟؟؟؟

نمونش شما که تو سایت زنونه پر میزنی بعد علامت سوالم نشون میدی؟ گمشو بابا

Türk🐺❤ اقایون محترم دلیل بودنتون تو سایت زنانه درحالی که ددی سایت هست کاملا مشخصه که برای چیه اون به کنار  وقتی بیرون هستین مثل دختر ندیده نگا نکنین شما خودتون خواهر مادر دارین وقتی به دختر و یه زن البته هولارو فاکتور بگیریم نگا میکنین و تیکه میندازین تو چشم اون خانم یه موجود هول و کنه هستین خواهشا کمتر خودتونو خار کنین و دست از سر خانما بردارین

سلام و تحیت بر شما.فیلم راحیل قبلا احتمالا بخاطر همین بی حجابی هایی که در فیلم بوده اکران نگرفته. تا ...

ی کلمه  هم متوجه نشدم 😂😂😂😂😂 خودمونی حرف بزن 

فقط اخرش فهمیدم که اونم نفهمیدم چرا گفتی دعام کردی؟

😶عججججب🤑