2777
2789
دنباید جذب خودم نیستم ..... کمی نگاهت رو نسبت بمن تعییر بده ، داری اشتباه میکنی بعصی جاها

تو داری نگاه ها رو نسبت ب خودت بد میکنی یعنی داری کاری میکنی ک دیگران ن تنها از خودت و حرفات زده شن بلکه نسبت ب دین هم داری انزجارشونو بیشتر میکنی ای دوست نادان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امم بازم ربطی نداره ...دنگ دنگ زمانی مطرحه ک طرف توو رابطه اس ن ازدواج کرده توو رابط دختر پسری بله ا ...

متاهلی؟!

من بین زن و شوهر هم این انتظارات رو دیدم!

اینکه به شوهر یاد بدی مستلزم اینه شوهرتم بخاد یاد بگیره حرفات درسته ولی دنیای واقعی فرق داره

مردای امروزه بسیار متوقع شدن

وقتی قراره من زن مستقل هیچ انتظار و کمک مالی از شوهرم نداشته باشم خودم خونه بخرم ماشین بخرم مایحتاج بخرم!شوهر میخام چیکار؟!

استقلال خوبه نه به شرط اینکه شوهر خودش رو بکشه کنار!

ما با شاغل شدنم وظایف مردا رو کم کردیم ولی وظایف ما زنا همچنان سرجاشه!پس این تساوی نیس

بچه داری تربیت فرزند و اشپزی و تمیزکاری بازم بخش بزرگیش واس ما خانم هاس درصورتیکه با اشتغال وظایف مردا سبک شده فقط

اشتباه میکنی اونی که به خاطر دین خودش رو کنترل میکنه گناه نکنه میشه همونی که بعدش میره صیغه هم میکنه ...

خیلی جاها همین پایبندی به شرع جلو سقوط افراد رو میگیره.

ضمنا بحث رعایت شرع فقط بخاطر زندگی مادی خودمون نیست خواهرم، حکم الله هست و باید رعایت کنیم تحت هر شرایط

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

در مورد شما نقطه صادق نیست. گودال مناسبتره احتمالا دیگه از این آرزوها واسم نکن.

باش بپا یه وقت نیوفتی تو گودال بلاخره زمین گرده و کارما هم بیکار نیس☺️😂

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
تو داری نگاه ها رو نسبت ب خودت بد میکنی یعنی داری کاری میکنی ک دیگران ن تنها از خودت و حرفات زده شن ...

لطفا احترام متقابل رو رعایت کنین. انزجار از دین بخاطر نگاه و اعمال افراد هست. من صرفا یادآوری کردم مسائل شرع رو. ضمنا برخلاف گفته شما برخی لایک هم میکنن و تصدیق

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

متاهلی؟!من بین زن و شوهر هم این انتظارات رو دیدم!اینکه به شوهر یاد بدی مستلزم اینه شوهرتم بخاد یاد ب ...

آره متاهلم ...

خب دارم میگم زن زیرک باید ب شوهرش نشون بده اگ پولی داره خرج میکنه از سر لطفِ و این وظیفه اش نیس 

اما خدایی اوضاع اقتصادی ناجوره باید کمک حال هم باشیم اما جوری رفتار کنیم ک لطف باشه و وظیفه نبینه

لطفا احترام متقابل رو رعایت کنین. انزجار از دین بخاطر نگاه و اعمال افراد هست. من صرفا یادآوری کردم م ...

میگم حالا ک رفتی تاپیکای منو خوندی شاید بد نباشع بپرسم شهلارم صیغه کرده بودی ول کرده رفته ؟😂

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
لطفا احترام متقابل رو رعایت کنین. انزجار از دین بخاطر نگاه و اعمال افراد هست. من صرفا یادآوری کردم م ...

باور کن داری گند میزنی ب دین ول کن کوتاه بیا هیچی نگو 

من الان میرم تایپیک میزنم دارم سبزی پاک میکنم و زنگ زدم ب مامانم غیبت مادرشوهرمو میکنم الان میای میگی حجاب تقوا عمل صالح ایمان حجاب 

دم دستم بودی سرتو میشکوندم ک ۸۰ تا بخیه نشه جمش کرد