2777
2789
عنوان

بچه ها شناسممو میخوام بندازم آشغالی تا شوهرم پیدا نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 112 پست
همه باهم برید مسافرت اونجا دهنشونو سرویس کن

اره اینم راه خوبیه

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شناسنامه مهم ترین مدرک هویتی هستدر ضمن بدون حضور خودت نمی تونن برات پاسپورت بگیرن، باید بری اونجا حض ...

تو شوهرمو نمیشناسی به زور میبره 

نمیخوام با اونا برم انشالله برن خبرشون بیاد 

چجور با خانواده من نیومد 

چجور یه ماه عسل نبرد منو 

خالا خانواده از خودش داغون تر رو داره میبره 

تو شوهرمو نمیشناسی به زور میبره نمیخوام با اونا برم انشالله برن خبرشون بیاد چجور با خانواده من نیومد ...

به هزینه خودش؟

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
خب اخه این راهه؟ قایمش کن بگو نمیام قاطعیت داشته باش بشینرباهاش حرف بزن بگو زندگی مشترکه تو نباید تص ...

میگم ولی مجبورم میکنه 

یا خانوادشو پر میکنه زنم نمیزاره و فلان اونا هم با من دشمن میشن 

راهکار چی داری اذیت کنم خودشون بگن از این ساختمون برید

تو شوهرمو نمیشناسی به زور میبره نمیخوام با اونا برم انشالله برن خبرشون بیاد چجور با خانواده من نیومد ...

شاید با خانواده تو راحت نبوده

تو هم میتونی بگی نمیام، دوست ندارم و... 

خودتو به مریضی بزن و نرو

یا یه بهونه دیگه بیار و نرو 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

خب میدونی دلم هیچ نمیخواد با اونا جایی برم وقتی منو یه ماه عسل نبرده وقتی با خانواده من نیومد

میفهممت 

تو هم زوری جایی نرو مخالفتتو اعلام کن اگه هم رفتی تلخ باش. 

من نمیفهمم چرا بعضیاتون اینقدر شوهراتون دیکتاتورن؟ خب شما هم قوی باشید دوره زور گفتن مردها دیگه خیلی وقته تموم شده مال عهد بوق بود این کارا. که مرد سلطه گری کنه و زن فقط تو سری خور باشه. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

پس فردا کارت یه جا گیر کنه، از دست همین شوهر بخوای در بری، همون شناسنامه برای نجاتت لازمه

چندسالته؟ من اصلا نمی فهمم چرا فکر می کنی همچین کار غیرمنطقی ای قراره راه حل باشه!!!

به هر حال اومدی اینجا نظر بپرسی بگیری. محاله یه نفر بهت بگه دور انداختن شناسنامه کار صحیحی هست. دیگه خود دانی 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
لجبازی نکن خودتو اذیت نکن

تو نمیدونی من چه حالیم با اینا برم یعنی حکم بیشرفی خودمو امضا کردم 

اگه قبلا اصلا بحث با خانواده من رفتن مطرح نبود 

باز یه چیزی شاید میرفتم ولی الان دیگه به هیچ وجه