2777
2789
عنوان

با وجود اینکه شوهر بیشرفم دیشب منو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 32 پست

اجازه نگیر فقط با لحن اروم اطلاع بده

نگو اجازه میدی برم

بگو عزیزم منو بچه ها داریم‌میریم خونه مامانمینا  یکم حال و هوامونو عوض شه بچها حوصلشو سر رفته 

اگه گفت نه و اینا ت یه اینبارو سکوت کن بگو باشه عزیزم پس شب اومدی یا حالا کارت تموم شد بچه هارو ببریم بیرون حال و هاشون عوض شه

اگ دیگ کاریت داشت من اسممو عوض میکنم😂یه چن بار با زبون خوش بهش بگو خودش بیخیال میشه

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اجازه نگیر فقط با لحن اروم اطلاع بدهنگو اجازه میدی برمبگو عزیزم منو بچه ها داریم‌میریم خونه مامانمین ...

منو زده تهمت هم زده بگم عزیزم بذار برم؟ مرده شور ریختشو ببرم.

حالا اگه من باشم زورم میاد اجازه بگیرم

💞 تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بغل  شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.💞

اگر خاهرشوهرت همیشه نمیاد خب گلم میگفتی اون بیاد شما شب میرفتی خونه مامانت

اخه اون صدرصد شب میاد ما تا اون موقع میومدیم اینهمه دعوا و بحث نداشت.خانوادشو میبینه شیر میشه

منو زده تهمت هم زده بگم عزیزم بذار برم؟ مرده شور ریختشو ببرم.

درسته کارش اشتباه بوده

ولی اگ مجبور ب ادامه ای

پس سعی کن طرفتون ت دستت بگیری 

با لحن خوب و آروم قطعا اشتباهشو باید بگی بهش

ولی با تندی بدتر میشه

سر لج و لجبازی و خشم چیزی درست پیش نمیره 

چرا بعضی وقتا آدم بایدمحکم باشه ولی خب آقایون اینجورین متاسفانه حس قدرت طلبی دارن باید خودمون اوضاع رو دس بگیریم

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷

شوهرت بد دهنه دست بزن داره بی تربیتی فحش ناموسی میده باید رفتارتون تغییر بدی که کنترلش بتونی دستت بگیری. من از چیزی که میخوام بگم معذرت میخوام ولی بعضی از مردها مثل سگ باید قلاده داشته باشند بتونی کنترلشون کنی. ببین چطور کنترل میشه. دهن به دهنش نزار . جلوی بچه ها دعوا نکن. 

💙💙💙💙

کارش و رفتارش هیچ توجیهی نداره . خیلی رفتار بدی داشته. 

اما شما اگه هر پنجشنبه میری خونه مامانت، هیچ اتفاقی نمیفتاد که حالا یک هفته رو کنسل کنین. مثلا به مامانت میگفتی شنبه میای یا هفته بعد. یه کم تو زندگی مشترک آدم باید انعطاف پذیری نشون بده. هر دو نفرتون.