2777
2789
عنوان

شوهرم بچه ام رو بوسید ولی من رو نه☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 84 پست
شمالیاقت مادر شدن داری منم یه سگ داشتم قبل ازبه دنیا اومدن پسرکوچیکم هممون عاشقش بودیم پسرکوچیکم که ...

فدات بشم. والله من همیشه دغدغه ی اینو داشتم بچه دارشم پانیو چیکار کنم. قکر کن دغدغه ی پانی کم بود رفتم یه سگ دیگم خریدم الان دغدغه ی جفتشونو دارم... ولی اگه روزی بچه بیارم میدمشون به مامان بابام مجبورم هرچند که پانی دق میکنه. طاقت یه ثانیه دوری از منو نداره بخاطر همین وابستگیش که مجبور بودم همه جا باخودم ببرمش. مهمونی.  بانک. دکتر. داروخونه  .  بازار.مسافرت 

همه جا پانی بامن بود بخاطر همین گفتم یه سگ دیگه بخرم که بتونم تنها بزارمش خونه. الان خونه میمونه وقتی بیرون میرم  ولی پیش کسی نمیمونه اصلا. بیتابی میکنه مث یه بچه. چنان گریه میکنه دل سنگ نرم میشه... با همه بازی میکنه ولی بدون من نمیمونه پیش  کسی. بازیم که میکنه هزار بار برمیگرده نگاه میکنه من هستم یا نه. مامان بابامو دوست داره وحشتناک و بهشون عادت داره و کیف میکنه پیششون ولی بمحض اینکه میفهمه من نیستم میشینه پشت در شروغ میکنه گریه و اشک میریزه و بابام هزار بار زنگ میزنه کجایی برگرد. یعنی تو یکساعتی که میزارم پیششون که برم وبرگردم از ده دقیقه که بگذره زنگاشون شروع میشه کجایی حیوون دق کرد. سر همین وابستگیش نمیتونم باردار بشم، حیوونمم چنان بزرگش کردم و تربیتش کردم ببینیش کاراش ث رفتاراشو فکر میکنی آدمیه که فقط حرف نمیزنه. ازبس مودب و تمیز و اروم و حرف شنو و عاقل و مرتب و لوسو نمکیه که کسی نمیتونه ازش ایراد بگیره. فکر کن دسشویی میکنه صدام میزنه برم بشورمش مث آدم.  بعد شستن هم بیرون نمیره تا دست و پاهاشو خشک کنم. خوابم ک باشم بیدارم میکنه میفهمونه جیش کردم بیا منو بشور،  از بیرون برمیگردیم خودش یکراست میره تو حموم منتظر میشینه تا من برم حمومش کنم دراین حد فهمیده است فقط وابسته است بمن وحشتناک 

کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات بشم. والله من همیشه دغدغه ی اینو داشتم بچه دارشم پانیو چیکار کنم. قکر کن دغدغه ی پانی کم بود رف ...

وای دلممم خواستتتت🥺

منم خیلی سگ دوست دارم ولی متاسفانه هم میترسم هم خانوادم خوششون نمیاد ولی یه روز ک مستقل شدم قطعا میخرم یکی😂❤

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
شوهر منم امروز قاطی کرده بود چرا اینجوری شدن؟ ساعت شش بالا سرم نشسته ابروم رو ناز میکرد 😐منم بیدار ...

چه شوهر خوبی به همینا اکتفا کرده شوهررمن بود دهنمو سرویس میکرد به ی بوس تموم نمیشد

فدات بشم. والله من همیشه دغدغه ی اینو داشتم بچه دارشم پانیو چیکار کنم. قکر کن دغدغه ی پانی کم بود رف ...

وااای عزیزم گناه داره  اره سگ خیلی زود ادب واحترام توخونواده یادمیگیره ولی روبی ما خیلی پوست کلفته چشم سفید پیش خونواده شوهرم خیلی جاخوش کرده سراغی ازما نمیگیره

خب باید یکی بره سمت اون یکی اینجور رابطه میشه خواهر برادری

همینه دیگه همیشه شما میری سمتش اونم عادت کرده میگه حتی بهش بی محلی کنم بازم میاد سمتم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
نه قبلا مرتب خودش میومد

پس منتظر بمون ببین چی میگه حتما ناراحته فعلا گیر نده خودش میاد بوست میکنه

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍