2777
2789
عنوان

چیکار کنم این کار شوهرم دیگه تکرار نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 45 پست
اره باید همین کار و کنمولی میترسم باز تکرار بشه، کلا اصل کار منظورمه

همه رو بریز تو کارتت کارتتم قایم کن 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودوتون میگید دستتون تنگه خب روش نشده بنده خدا بگه پول میخوام خودش برداشته بعد بزاره سر جاش اگه آدم بدی بود میگفت خودت گم کردی چون دستش تنگه برداشته بعد برکردونن سرجاش

دفعه بعد یه همچین شرایطی پیش اومد بگو منم این مقدار پول دارم لازمت شد اونجاست بردار

دیگه تازه عروسی کردین ،دستش تنگه اصلا درموردش حرف نزن ،مردا پول ندارن خیلی عجیب میشن غرورش اجازه ندا ...

اره منم همین فکر و میکنم ولی ناراحت شدم یواشکی پول برداشت

وقتی پول نداره خیلی خجالت میکشه حتی منو بیرون نمیبره ک نکنه چیزی بخوام و نتونه بگیره

حتی چن شب پیش رفتیم بیرون بدون اینکه بهش بگم خودم رفتم ذرت مکزیکی گرفتم ، بهش گفتم هوس کردم گرفتم با هم بخوریم

اره میدونم روش نشده مستقیم بهم بگهحالا نمیدونم شب حضوری دوباره بهش بگم ناراحت شدم و دیگه این کار و ن ...

نه نگو

بار اولشه 

همین ک بهش فهموندی ک میدونی کافیه

اگ خودش بحثو انداخت بگو خب بم میگفتی خودم بدم بهت چ عیبی داره (بیشتر رو این ک خواسته بپیچونه تاکید کن نه اینکه چرا برداشتع)ولی در کا کششندی خیلی بهتره. بنظرم درس عبرت شده برات ک انقد دقیق امار کیفتو داری 

🤦...اونوقت چرا؟وقتی همسرش گیره قایم کنه

چون شوهر یروزی هس که پول نون شبم نداره ولی همسرش میتونه در همون حد بهش بده واگه قایم نکنع اونموقع گیر میفته واز اون مهم تر ما زنا یوقتایی یه چیزایی میخولیم ک پولشو ادنموقع شوهرامون ندارن از این پس اندازه میتونیم برداریم

اولا ک پولاتو قایم کندوما ی مقدار بذار دم دست واسه اینکه ورداره وقتایی ک دستش تنگهیا بگو من و تو ک ن ...

اوهوم حتما 

مرسی از راهنماییت عزبزم 

چه عجب تو یه تاپیک مردم نریختن سرمون بگن طلاق بگیر🤣

اععع نباید کلا به روش میاوردی ...غیر مستقیم میگفتی نمیدونم پولام کجا گذاشتم ..

اول میخواستم غیر مستقیم بگم

بعد گفتم همین الان زنگ بزنم میفهمه ک من فهمیدم

منم با خنده ملایم فقط بهش گفتم عزیزم اشکالی نداره ولی به خودم بگی بهتره

من اینجوری ناراحت میشم 

اره منم همین فکر و میکنم ولی ناراحت شدم یواشکی پول برداشتوقتی پول نداره خیلی خجالت میکشه حتی منو بیر ...

بالاخره اوضاع درست میشه..این کارای تو هم یادش نمیره 

دیگه بهش نگو ،این پولا ارزش نداره که تو بخوای رابطتون خراب کنی 

برای پس انداز هم از یه روش دیگه استفاده کن فعلا

شوهر منم مثل تو همیشه پول نقد نگه میداره تو خونه ..میگه یه وقت لازم میشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
همه رو بریز تو کارتت کارتتم قایم کن

کارتمو ک اصلا نمیدونه چقد دارم

زن باید سیاست داشته باشه من سر اجاره خونه بهش گفتم هرچی داری بذار بقیه شو من میدم اجاره مون عقب نیوفته همین اول

ولی ۵ تومن تو کارتم هست ک نمیدونه ، شانس آوردم چون چن روز بعد عروسی سر رسید وام ازدواج بود 

اگر میدونست بهم میگفت بده ولی چون فکر میکرد من دیگه پول ندارم باباش رفت بانک تسویه کرد