2777
2789
چه بد قسمت هم از اول نبودن

با زور کاری کردن همین میشه...

من زنموم خودش مینویسه...خدا لعنتش‌کنه زندگیه ملتو‌جهنم کرده

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

چه جالب که با دعا میشه مگه دعا چکار میکنه؟

داماد اولی ما ینی شوهر ابجی بزرگم 

خودش لو دداد واسه جواب بله گرفتن از. ما 

دعای دهن بند خونده بوده! 

شیخم هس خیر سرش

ازون شیخ علفیاها اصلالباس تنش ندیدم 

همش توکار کسب و کاسبی و بازااره و مایه ددار، اصلا ب قول خودش اومد شیخی ک سربازی نره! 

خلاصه خیلی اذیتا کردن و ما جوابمون منفی بود

چون ابجیش بی ادب بود و تیکه مینداخت تو خواستگاری 

بابامم خوشش نیومده بود از این دامادمون و خانوادش

رسمامونم فرق داش

ما رسم داشتیم تکه جهیزیه 6تا داماد میخره، اینا قبول ننمیکرددن

اخرش ابجیم تو روی باباام ایستاد گف همینو میخام

ابجیم کل حقوق پرستاریشو خرج جهیزیه ای میکرد ک باید شوهرش تهیه میکرد 

حتی پول تالار و لباس عروس و آرایش و اتلیه روهم خودمون دادیم چون بابای داماد بی عار بود و نمیداد... 

اخرشم دوماد عوضیمون دم دراورد یادش رف چ کمکایی کردیمش

با ابجیم قهر بود مام رفته بودیم سر بزنیم بداخلاقی کردد و باابام بهش برخورد قهر شدیم دوسال

دوباره کارش گیر شد دوست شد و خونشونو باباام دوندگی کردو. ساخت ،حتی کابینتاشونو.... 

بازم بعدش سر دوتا شیرینی قهر شد! 

الان دوباره میخاد ددوس شه مرتیکه 

حالم ازش بهم میخوره همش قهر قهر

16 ساله همش قهره

خیر سرش طلبگی. خونده ااحمق

اینم از دعا و جادو

ابجیمم مسخشه

هرچی بگه همونه

کلا طرف شوهرشه

حقوقشو از اول میداد شوهرش

الان شوهرش ماهی 100 تومن حفوقشه

ابجیم عین گداها مگیرده و لباس های کهنه

شوهره فقط ملک و املاک زیاد میکنه!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی  فقط در محضر خدا دعا کن که هر چی به صلاحته همون بشه دعا کن با یه فرد مومن ازدواج کنی خدا صلاح بنده هاشو بهتر میدونه منم زمانی عاشق شوهرم شده بودم خیر سرم شب وروز کارم شده بود دعا کردن خانواده ام راضی نبودن الان خیلی پشیمونم عمر آدم خیلز با ارزشه نباید پای آدمهای به درد نخور بریزی

نیست ،اینو منی می گم که بابام دعانویسه ،البته بابام برای کار خیر استفاده می کنه مثلا برای این مورد ...

ولی  کلا  دعا  نوشتن  بده  من یه  سری  رفتم   واسه  بخت  گشایی  خانومه  گفت  باید  بری  پیچ  نحسی  بسوزونی  سوزوندم  مرغ  بکشی  دوتا  کشتم  ختم  قرآنم   گرفتم  یه  دعا  هم  نوشتم  شیش ماه  انداختم  گردن  تاثیر  نداشت  بعد  انداختم یه گوشه

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خیلی بده خدا قسمت هیچ که نکنه کار هیچ که رو خدا با ایتا نندازه انشالله

خدا کار هیچ بنده ای رو با اجنه نمیندازه اون بنده هس از سر نادانی میره کارشو با شیاطین راه میندازه درصورتی که اون کار رو خدا صلاح نمیدونه انجام بشع

یعنی این کاربری برا باباش گرفته اشکال نداشته؟ قسمتش بده؟

اگه قرار بود قسمتش باشه بدون دعا گرفتن میشد

قسمت یه چیز مطلق نیست که هز چی بشه بگیم قسمته

نصفش قسمته نصفش تصمیم خودمونه

اگر قرار بود همه چی قسمت باشه که چرا خدا قدرت اختیار و اراده به ما داد؟

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550

دعا گرفتین؟ خوشبختین؟

نه نگرفتم ،خودم بعد نمازهام دعا میکردم بهش برسم ولی کاش دعا میکردم هر چی به صلاحمه همون بشه و به تقدیر الهی راضی میشدم خواستگارهای مومن وبا اخلاقی داشتم که به خاطر این عوضی وچند تا حرف قشنگ رد کردم 

شوهرم آدم رفیق بازی بود که چند سال بعد عروسی فهمیدم معتاده ،الان هم با دو تا بچه مثل خر موندم تو گل