2777
2789
یه دعایی هست بابام همیشه می خونه آخرش اینه الامان الامان من فتنت الاخر الزمان

اخذ الزمان نگه داشتن آسمان خیلی سخته دقیقا الان تو این زمونه هستیم هیچ کس رحم و مروت نداره 

ولی سخت دنبال آدم مذهبی و مقید میگرده چرا؟

چون میدونه آدمی که اهل نمازه ،احتمالا خدا ترسه واهل کار خلاف نیست الن زندگی ها خیلی افتضاحه چند روز پیش یه زوج جوون که یه بچه هم داشتن شوهره برای کار میره ترکیه بعد کل حقوقشو میفرسته برای زنش بهش میگه برای در حیاط  یهودر آهنی بگیر زنه هم شبونه با یه نفر دیگه فرار می کنه با پول شوهرش وکل وسایل خونه ،شوهره وقتی شنیده بیچاره پول برای برگشتن هم نداشته حتی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخذ الزمان نگه داشتن آسمان خیلی سخته دقیقا الان تو این زمونه هستیم هیچ کس رحم و مروت نداره

بابام همش همینو میگه دیگه شرم وحیا هم از زنهامون رفته وغیرت از مردامون ،چه راحت زنهاشونو طلاق میدن به خاطر یه آدم خراب

بابام همش همینو میگه دیگه شرم وحیا هم از زنهامون رفته وغیرت از مردامون ،چه راحت زنهاشونو طلاق میدن ب ...

آره همیشه به مامانم میگم خیلی خوشبحال شما بوده اگه در زمان قدیم زندگی کردین و آرامش داشتین درسته امکانات و آسایش نبوده رفاه نبوده ولی آرامش بوده حیا بوده ایمان بوده 

الان همه چی رفت همه چی 

دیگه دل فقط باید به بالایی خوش کنی دیگه هیچ که رحم نداره تمام رحم تمام شد 

من انسان درست خیلی خیلی کم میبینم شوخی نیست امام زمان برا 313 تا یار اینقدر غیبتشون طولانی شده